#Torrejon – • În plus, în Liga Națională de Karate, Iberdrola a fost vicecampioană la categoria kata individual feminin veteran.

• Atleta din Torrejo, care practică acest sport din 2013 și este al treilea Dan, a câștigat numeroase medalii în campionatele naționale, atât individual, cât și pe echipe, și este una dintre marile referințe ale acestui sport la noi în categoria sa.
Torrejón de Ardoz se laudă încă o dată cu succesele sportivilor săi. Cu această ocazie, Clara Gutiérrez, din Torrejo, a devenit pentru al treilea an consecutiv campioana Spaniei Master of Karate la modalitatea de goshin (autoapărare). Este o competiție promovată de Federația Regală Spaniolă de Karate și Consiliul Superior pentru Sport.

Torrejón de Ardoz, 6 iunie 2023. În plus, în Liga Națională de Karate Iberdrola, care s-a desfășurat la Fuenlabrada, a fost vicecampioana la categoria kata individual feminin veteran.

Sportiva din Torrejo, care practică acest sport din 2013 și este al treilea Dan, a câștigat numeroase medalii în campionatele naționale, atât individual, cât și pe echipe, și este una dintre marile referințe ale acestui sport la noi în categoria sa. .

Sursa: Torrejonera Clara Gutiérrez, campioana Spaniei Maestru de karate la modalitatea de goshin (autoapărare) pentru al treilea an con…