#Torrejon – • Meciurile se vor disputa pe terenurile municipale de fotbal José María Gutiérrez „Guti” cu intrare liberă.

• În perioada 19 – 23 august se va desfășura concursul de categoria tineret iar din 25 până în 27 august se va desfășura categoria cadet.

• Torrejón de Ardoz va fi reprezentat de AD La Plata TR82. În plus, la acest turneu vor participa echipe importante precum Real Madrid sau Rayo Vallecano și cluburi din Brazilia și Japonia.
Torrejón de Ardoz va găzdui din nou un eveniment sportiv internațional. De data aceasta este a patra ediție de vară a turneului de fotbal pentru tineret, la care vor participa în total 16 echipe, 8 la categoria cadeți și alte 8 la categoria tineret. Fotbalul din Torrejon va fi reprezentat de AD La Plata TR82. În plus, evidențiază și prezența unor echipe atât de importante precum Real Madrid sau Rayo Vallecano și a cluburilor din Brazilia și Japonia.

Torrejón de Ardoz, 17 august 2023. Meciurile se vor juca pe terenurile municipale de fotbal José María Gutiérrez „Guti” cu intrare liberă. În perioada 19 – 23 august se va desfășura concursul de categoria tineret iar din 25 până în 27 august va avea loc competiția de cadeți.

În plus, participanții se vor bucura și de alte activități de agrement pentru a promova conviețuirea și relațiile sociale, cum ar fi vizite la stadioanele Real Madrid și Atlético de Madrid, precum și petrecerea zilei la Parque Warner și Faunia.

Toate informațiile despre turneu cu orarele meciurilor pot fi văzute pe site-ul oficial http://summer.madridyouthcup.com/informacion/ și pe contul de Twitter https://twitter.com/MadridYouthCup

Sursa: Torrejón de Ardoz va găzdui ediția de vară a turneului internațional de fotbal de bază „Cupa Tineretului” la categoria cadeți și tineret