#Torrejon – • Torrejón de Ardoz a fost declarat Oraș Cardioprotejat pe 21 septembrie 2021 de către asociația Proyecto Salvavidas cu aprobarea Fundației pentru Sănătate din Spania.

• Continuând cu obiectivul de a avansa în extinderea mai multor defibrilatoare în oraș, în Punctele de întâlnire ale Poliției Locale au fost instalate 10 noi defibrilatoare semiautomate (DESA).

• Consiliul Local Torrejón a organizat 2 ateliere voluntare și gratuite despre RCP (Reanimare Cardiopulmonară) și utilizarea Defibrilatoarelor destinate comercianților, angajaților și oamenilor de afaceri, cu scopul de a-i familiariza cu utilizarea DEA. Aceste ateliere vor fi susținute de personal sanitar calificat în auditoriul Centrului Polivalent Abogados de Atocha situat la C/ Londres 11-B, pe 20 februarie 2023 de la 08:30 la 10:30 și pe 21 februarie 2023 de la 2: 30 p.m. până la 4:30 p.m.

• În plus, duminică, 12 martie 2023, între orele 9:30 și 13:30, va avea loc un Master Class sau Ziua Primului Ajutor deschis tuturor rezidenților, și al cărui conținut va fi resuscitarea cardiopulmonară, folosirea defibrilatoarelor și acțiune. împotriva sufocării. Training-ul va dura aproximativ o jumătate de oră și pentru a participa va trebui doar să vă prezentați în ziua conferinței la Pavilionul José Antonio Paraíso, completând turele în ordinea sosirii până la atingerea capacității maxime.
Torrejón de Ardoz, Orașul Cardioprotejat, a instalat 10 noi defibrilatoare semiautomate în Punctele de întâlnire ale Poliției Locale, cu 63 de unități ale acestor echipe de urgență aflate deja de către Consiliul Local din oraș, ceea ce întărește declarația sa de Oraș Cardioprotejat. Primarul, Ignacio Vázquez, al doilea viceprimar, Valeriano Díaz, și consilierul pentru sănătate, Carla Picazo, au prezentat această inițiativă în această dimineață în Plaza de La Habana.

Torrejón de Ardoz, 9 februarie 2023. Torrejón de Ardoz a fost declarat Oraș Cardioprotejat la 21 septembrie 2021 de către asociația Proyecto Salvavidas cu aprobarea Fundației pentru Sănătate din Spania, la acel moment cu 53 de defibrilatoare semiautomate (DESA). Continuând cu obiectivul de a avansa în extinderea mai multor defibrilatoare în oraș, în Punctele de întâlnire ale Poliției Locale au fost instalate 10 noi defibrilatoare semiautomate (DESA).

Consiliul Local Torrejón a organizat 2 ateliere voluntare și gratuite despre CPR (Reanimare cardiopulmonară) și utilizarea defibrilatoarelor destinate comercianților, angajaților și oamenilor de afaceri, cu scopul de a-i familiariza cu utilizarea DEA.

Aceste ateliere vor fi susținute de personal sanitar calificat în auditoriul Centrului Polivalent Abogados de Atocha situat la C/ Londres 11-B la următoarele date și ore:

• 20 februarie 2023 de la 8:30 la 10:30.
• 21 februarie 2023 de la 14:30 la 16:30.
Pentru înscrierea la cursuri, a fost activat un e-mail care indică informațiile de contact și data la care doriți să participați: concejaliaempleo@ayto-torrejon.es.

În plus, duminică, 12 martie 2023, între orele 9:30 și 13:30, va avea loc un Master Class sau Ziua Primului Ajutor deschis tuturor rezidenților, și al cărui conținut va fi resuscitarea cardiopulmonară, folosirea defibrilatoarelor și acțiuni împotriva sufocare. Antrenamentul va dura aproximativ o jumătate de oră și pentru a participa trebuie doar să vă prezentați în ziua evenimentului la Pavilionul José Antonio Paraíso, făcându-se pe rând în ordinea sosirii, până la atingerea capacității maxime.

„Trebuie să-mi amintesc de asemenea importanța acestor defibrilatoare și, mai presus de toate, că datorită unuia dintre ele i-a fost salvată viața lui Miguel în urmă cu câțiva ani, un băiat care s-a blocat când se afla într-o piscină publică din oraș. Acum putem spune că Torrejón de Ardoz este un oraș cardioprotejat, având acest număr mare de defibrilatoare răspândite în întreaga zonă municipală, mai ales în locurile cu un aflux mare unde merg de obicei mii de Torrejoneros”, a explicat primarul.

LOCALIZAREA DEFIBRILATORILOR Sursa: Torrejón de Ardoz, orașul cardioprotejat, instalează 10 noi defibrilatoare semi-automate la punctele de întâlnire ale poliției…