#Torrejon – • Este un serviciu de masa la domiciliu de la 5,50 euro pe meniu, fiind gratuit pentru persoanele din aceste grupuri care nu au resurse

• Orice persoană în vârstă, persoană dependentă sau persoană cu nevoi speciale care o solicită apelând la numărul 644 203 235 (aviz 24 de ore pentru anulare sau modificare) poate beneficia de acest serviciu, între orele 9:00 și 17:00. Continuă programul municipal „Mai bine mănâncă acasă”, destinat persoanelor în vârstă, dependente sau cu nevoi speciale, care oferă mese la domiciliu de la 5,50 euro, fiind gratuit pentru persoanele din aceste grupe care nu au resurse. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să îl solicitați sunând la 644 203 235 (aviz de 24 de ore pentru anulare sau modificare).

Torrejón de Ardoz, 9 august 2023. Prânzurile și cinele din programul „Mai bine mănâncă acasă” se fac într-o bucătărie centralizată și sunt distribuite cu transport adaptat în condiții perfecte de igienă și siguranță, cu existența diferitelor tipuri de supraveghere medicală. diete, care pot fi prezentate în format normal, zdrobit și ușor de mestecat. Meniurile constau dintr-un prim si al doilea fel cu paine si desert.

Acest program are scopul de a promova autonomia personală, de a permite integrarea beneficiarilor în modul obișnuit de viață, de a preveni situațiile de risc din motive de vârstă, diversitate funcțională, dependență sau absența sprijinului familial și social, precum și condițiile necorespunzătoare. pregătirea alimentelor și îmbunătățirea calității vieții beneficiarilor și familiilor acestora.

Acesta este un serviciu complementar serviciului municipal de ajutor la domiciliu, care asigură beneficiarilor o alimentație sănătoasă adecvată nevoilor acestora și prevenirea eventualelor tulburări de sănătate rezultate din alimentația insuficientă sau inadecvată.

Orice persoană în vârstă, persoană dependentă sau persoană cu nevoi speciale îl poate solicita apelând la numărul 644 203 235 (aviz de 24 de ore pentru anulare sau modificare) între orele 9:00 și 17:00. Cei interesați vor primi un meniu la prânz și/sau cina la domiciliu, adaptat patologiilor fiecărui utilizator al serviciului. Se poate contracta pentru zile sau saptamani izolate si puteti alege intre primirea unui meniu complet, doar la pranz sau doar la cina.

În plus, acest serviciu de livrare la domiciliu este gratuit pentru persoanele în vârstă, persoanele aflate în întreținere și persoanele cu diversitate funcțională care nu au resurse financiare. Această procedură va fi gestionată de Departamentul de Asistență Socială din Torrejón de Ardoz. Mai multe informatii la telefon 91 656 69 12.

Sursa: Continuă programul municipal „Mai bine mănâncă acasă”, destinat persoanelor în vârstă, dependente sau cu nevoi speciale