#Torrejon – • Primarul, Alejandro Navarro, a prezentat trofeele câștigătorilor în fazele finale desfășurate weekend-ul trecut

• Victoria la categoria tineret i-a revenit Desportivo Brasil, în timp ce la Turneul Cadet a revenit lui Real Madrid. Torrejón de Ardoz a fost reprezentat de AD La Plata TR82

• Turneul a reunit cele 11 dintre cele mai bune echipe de pe scena națională și internațională Torrejón de Ardoz a găzduit din nou un eveniment sportiv internațional cu ediția de vară din 2023 a Cupei Tineretului de la Madrid, care a fost un succes total. Turneul a reunit cele 11 dintre cele mai bune echipe de pe scena națională și internațională. Este al patrulea an al acestui prestigios turneu la care au participat 16 echipe, 8 la categoria cadet și alte 8 la categoria tineret. Fotbalul Torrejonero a fost reprezentat de AD La Plata TR82. În plus, iese în evidență prezența unor echipe atât de importante precum Real Madrid sau Rayo Vallecano și a cluburilor din Brazilia și Japonia. Primarul, Alejandro Navarro, și consilierul sportiv, José Miguel Martín Criado, au participat la ceremonia de decernare a premiilor care a avut loc weekend-ul trecut.

Torrejón de Ardoz, 30 august 2023. Meciurile s-au disputat pe terenurile municipale de fotbal José María Gutiérrez „Guti” cu intrare liberă. Categoria de tineret a fost prima organizată cu participarea a 8 cluburi diferite. Grupa A s-a încheiat cu ED Moratalaz pe primul loc în grupă, la egalitate de puncte cu CD Leganés, în timp ce Origen Andaluz (un club din sudul Spaniei care repetă participarea) a obținut un loc al treilea meritabil, iar gazdele, AD La Plata, au fost pe locul patru. loc. În Grupa B, surpriza pozitivă a venit de la Desportivo Brasil și CD Móstoles, terminând primul, respectiv al doilea, lăsându-l pe Rayo Vallecano, care a terminat pe locul al treilea doar peste Rayo Alcobendas.

Miercuri, 23 august, s-au desfășurat semifinalele și finalele, atât a Fazei de Aur, cât și a Fazei de Argint a acestui Turneu de categorie de tineret.

Primarul, Alejandro Navarro, și consilierul pentru sport, José Miguel Martín cu câștigătorii categoriei de tineret, Desportivo Brasil

CD Móstoles l-a eliminat pe ED Moratalaz într-o lovitură de penalty vibrantă, în timp ce Desportivo Brasil a obținut o victorie confortabilă cu 2-0 împotriva CD Leganés pentru a se califica în finală. Într-o finală strâns disputată, brazilienii au reușit să ia acasă trofeul după ce i-au învins pe Mostoleños cu 3 la 1. Locul trei a revenit carierei de pepinera, ED Moratalaz a fost din nou învins într-o altă lovitură de penalty.

Rayo Alcobendas, care nu obținuse nicio victorie în faza grupelor, a obținut o victorie importantă împotriva lui Origen Andaluz pentru a se califica în finala Fazei de Argint, unde avea să învingă Rayo Vallecano cu 3 puncte la 0.

Clasificarea turneului de tineret:
– 1: Deportivo Brazilia
– al 2-lea: CD Móstoles
– Locul 3: CD Leganés
– al 4-lea: ED Moratalaz
– al 5-lea: Rayo Alcobendas
– 6: Rayo Vallecano
– al 7-lea: Originea Andaluză
– al 8-lea: AD La Plata

Turneul Cadeților a fost emoționant încă din primul minut, iar cele 8 echipe participante s-au reunit la prima oră dimineață pentru a-și juca jocurile. În acest turneu, avem prezența notabilă a lui Real Madrid și a clubului Kariya JY, care a adus în competiție două echipe.

În grupa A, Real Madrid nu a avut rival. Băieții Factory au terminat cu 9 puncte, urmați de ED Moratalaz. AD La Plata s-a calificat în Faza de Argint cu 3 puncte și Kariya JY, care a câștigat la egalitate împotriva lui ED Moratalaz după un meci foarte strâns. Merită evidențiat marele joc pe care l-am putut trăi între cariera merengue și echipa gazdă, care s-a încheiat cu un rezultat de 3-6 pentru albi, dar care a fost plin de emoție, atât pe teren, cât și în tribune. .

Grupa B a fost condusă de Rayo Vallecano, care a reușit și el să numere toate meciurile drept victorii. Urmează CD Leganés cu 6 puncte, United Football Academy cu 3 și Kariya JY B care nu a obținut niciun punct.

Faza de Aur s-a desfășurat așa cum era planificat, Real Madrid și Rayo Vallecano obținând acces în finală, deși Vallecanos aveau nevoie de o lovitură lungă de penalty. Finala turneului promitea a fi incitantă cu două echipe care încă nu știau ce înseamnă să piardă, cu toate acestea, Real Madrid și-a impus dominația în toate fațetele jocului și a obținut victoria cu 6 goluri la 2. Pe de altă parte. , cu un gol mare la distanță, ED Moratalaz a obținut locul trei în turneu.

În faza de argint, Kariya JY B a fost prezentată ca echipa revelație. După ce nu au obținut niciun punct în faza grupelor, japonezii au trecut cu 1-2 de AD La Plata pentru a ajunge într-o finală pe care au egalat-o cu 1-1, și pe care United Football Academy a reușit să o câștige la penalty-uri.

Clasificarea turneului de cadeți:
– Locul 1: Real Madrid
– al 2-lea: Rayo Vallecano
– Locul 3: ED Moratalaz
– Locul 4: CD Leganés
– 5: United Football Academy
– al 6-lea: Kariya JY B
– al 7-lea: Kariya JY A
– al 8-lea: AD La Plata

Sursa: Torrejón de Ardoz a găzduit din nou un eveniment sportiv internațional cu ediția de vară 2023 a Cupei pentru tineret de la Madrid, care…