#Torrejon –

Dragi Torrejoneras și Torrejoneras:

Permiteți-mi să vă prezinte primele cuvinte, sunt din Torrejonero, mi-am trăit cei 33 de ani între centrul orașului și cartierul Fresnos, am participat la oraș în toate etapele vieții mele, ca student în diferite centre, sportiv în mai multe cluburi, sau membru al unor entități și al unui club, sunt și arbitru de futsal în oraș de mai bine de 10 ani și la locul de muncă am lucrat timp de 4 ani în diverse posturi în sectorul privat, dar toate ei s-au concentrat pe serviciul clienți.vecin, combinând și nu lăsând niciodată deoparte pregătirea mea, obținând o diplomă în drept la Universitatea publică din Alcalá de Henares. Și în trei luni, împreună cu Ainhoa, soția mea, partenerul meu de viață, vom avea prima noastră fiică, o nouă Torrejonera.

În ultimii 8 ani sunt viceprimar și consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă, Sărbători și Tineret al acestui Consiliu Orășenesc, unde, mână în mână cu o mare echipă guvernamentală, cunoștințele și obligațiile mele au crescut, pas cu pas, până astăzi. Acum îmi asum una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele, să fiu primar al orașului meu, o onoare imensă și enormă care pentru mine înseamnă să fiu cel mai responsabil pentru asta. Și fiind foarte clar că trebuie să vă câștig încrederea pentru a vă arăta că nu ați greșit votând pentru acest proiect, acum mai mult ca niciodată voi continua să lucrez pentru a îmbunătăți în continuare calitatea vieții Torrejoneros, căutând excelență în furnizarea a serviciilor publice municipale. , menținând în același timp scăderea de 15% a IBI și continuând să plătească datoria, ținând mereu cont de Torrejoneros care se simte cel mai rău, și întreprinzând un set de îmbunătățiri și noi echipamente pentru oraș, evidențiind în principal aceste 10 impulsuri mari:

• Promovarea creării de locuri de muncă mai multe și mai bune pentru Torrejoneros, dezvoltarea de noi zone industriale și promovarea destinației turistice Torrejón Ciudad de Moda.
• Îmbunătățirea securității și conviețuirii prin consolidarea Poliției Locale, în personal și resurse, și construirea noii Posturi Naționale de Poliție și a noului Secție de Pompieri.
• Achiziționarea La Casa Grande, oferind-o universităților publice din Madrid pentru a începe Campusul universitar public din Torrejón.
• Reîmpădurirea Moșiei Soto Espinillos, creând cea mai mare pădure și plămân verde de lângă oraș. Pe lângă intensificarea întreținerii parcurilor, străzilor, piețelor, zonelor pentru copii și curățeniei stradale.
• Îmbunătățirea mobilității prin crearea benzii de autobuz vao pe A2, finalizarea șoselei de centură de sud, promovarea serviciului de autobuz, construirea unei noi parcări înalte lângă stația de navetă Torrejón și a unui nou tunel în Fresnos.
• Conectați mai bine nordul și sudul orașului prin construirea a două noi pasaje subterane între Bulevardul Constitución și străzile Cañada și Hierro.
• Construiți prima fază a Planului de locuințe închiriate pentru Torrejoneros și apelați faza a 2-a. Începe Planul de Reabilitare pentru 1.000 de locuințe din cartiere vechi.
• Asigurați aer condiționat în toate sălile de clasă din grădinițele și școlile publice ale orașului și continuați crearea de spații umbrite în acestea. Construiți noul Centru Cultural MediaForum Soto-Zarzuela.
• Creați mai multe facilități sportive. Construiți un nou centru de sănătate în Soto Henares.
• Punerea în funcțiune a noului Palat de Justiție, îmbunătățind atenția Registrului Civil.

Aceste propuneri ambițioase, dar realiste, nu numai că vor consolida cel mai mare proces de transformare și îmbunătățire din istoria orașului pe care actuala echipă a guvernului local l-a desfășurat, dar voi promova și Torrejón de Ardoz ca unul dintre orașele la modă, cu cea mai mare proiecție a calității vieții în toată Spania.

Și tot ce este mai bun urmează să vină pentru Torrejón, deoarece pe tot parcursul acestui mandat voi anunța cum orașul nostru va găzdui cele mai inovatoare și tehnologice proiecte din sectoarele universitar, sport și sănătate. Toate vor îmbunătăți orașul nostru, multiplicând posibilitățile de formare și angajare pentru Torrejoneros și consolidându-l ca o referință nouă și clară, fiind unul dintre cele mai lideri din Madrid și Spania în aceste zone. Aceasta este mândria Torrejonero, un sentiment care sunt sigur că va deveni și mai interiorizat în noi toți.

Pentru acest proiect imens, am sprijinul echipei guvernamentale locale cu experiență, dar reînnoită, mereu unită, solidă și stabilă. Tot cu bugetari. Cu muncitori contractuali municipali. Și am încredere și sper cu opoziția, cu care recent am semnat un acord privind funcționarea internă a Consiliului Local și cărora le ofer să ajungă de acum înainte la un consens, dacă vor cu adevărat să lucreze pentru orașul nostru.

Acest proiect incitant necesită și implicarea vecinilor, precum și a asociațiilor și entităților care alcătuiesc țesutul asociativ al orașului, prin urmare, Torrejoneros, sper să câștig dreptul de a avea sprijinul, implicarea și înțelegerea voastră. Te întreb, pentru că nu te voi dezamăgi. Și îți voi cere din nou sprijinul de câte ori posibil pentru a dezvolta proiectul pe termen lung al orașului nostru.

De asemenea, vreau să am experiența și cunoștințele foștilor primari din Torrejón de Ardoz, așa că prima mea măsură în calitate de primar va fi crearea Consiliului Consultativ Municipal, format din referințele din acțiunea mea guvernamentală, foștii primari populari Pedro Rollán. și Ignacio Vázquez, precum și de foști primari socialiști precum José Pina. Voi profita de cunoștințele și sfaturile dumneavoastră pentru a ghida mai corect deciziile pe care le solicită orașul nostru în următorii ani.

În calitate de primar al orașului Torrejón de Ardoz, îi exprim enorma recunoaștere față de fostul primar Pedro Rollán Ojeda, recent ales președinte al Senatului Spaniei, a patra autoritate a statului, devenind un Torrejonero ilustru în istoria orașului nostru.

La fel, vă anunț și a doua măsură pe care am luat-o, reducerea echipei guvernamentale locale, făcând-o mai operațională și mai austeră, realizând și economii economice pentru oraș. Astfel, din cei 7 viceprimari și 15 consilieri delegați care erau acum 4 ani, acum sunt doar 2 viceprimari și 13 consilieri delegați. Noul prim viceprimar și purtător de cuvânt al grupului popular va fi Valeriano Díaz Baz și al doilea viceprimar José Luis Navarro Coronado. Aceștia reprezintă garanția în management, fiind cei doi oameni cu cele mai mari cunoștințe ale Primăriei și orașului. La fel ca și restul consilierilor delegați care alcătuiesc echipa guvernamentală locală, unde experiența și reînnoirea se îmbină.

Ca a treia măsură, am decis să solicit o întâlnire de lucru cu președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, și cu delegatul guvernului la Madrid, Francisco Martín Aguirre, pentru a mă pune la dispoziție lor cu cea mai mare loialitate instituțională, coordonează acțiunile și solicită colaborarea acestora.

Închei cu cuvintele care sintetizează sentimentul pe care îl voi pune mereu pe primul loc și mă voi ghida ca primar al orașului nostru: Torrejón, Torrejón, întotdeauna Torrejón.

Torrejoneros, vă mulțumesc foarte mult și un salut afectuos tuturor.

Alejandro Navarro Prieto
Primarul din Torrejón de Ardoz

Sursa: Scrisoare deschisă a primarului, Alejandro Navarro Prieto, către Torrejonero