#Torrejon – • Evenimentul, la care au participat aproximativ 300 de persoane, a avut loc vinerea trecută, 20 octombrie, la care a participat și primarul, Alejandro Navarro Prieto

• Un spectacol de dans, un atelier de yoga și o expoziție de judo au fost activitățile cu care copiii și-au revendicat spațiul pe străzi, urmărind să consolideze siguranța copiilor și adolescenților în mediile centrelor educaționale.

• Această mișcare promovează medii școlare cu mai puține mașini, mai puțin zgomot, mai puțin fum și mult mai prietenos cu copiii și cu mai multe spații libere pentru petrecere a timpului liber, joacă și distracție.

• Inițiativa este organizată de AMPAS ale acestor centre educaționale, împreună cu Federația Asociațiilor de Mame și Părinți din Torrejón de Ardoz (FAMPA) și în colaborare cu Consiliul Local Torrejón de Ardoz
Copiii își revendică spațiul pe străzi. Din acest motiv, școlile La Zarzuela, Andrés Segovia, Antonio Machado, Miguel Hernández și Joaquín Blume s-au alăturat mișcării europene „Streets for Kids” care își propune să ceară ca drumurile să fie mai sigure, cu restricții de trafic și o bună calitate a aerului pentru cei mici. Evenimentul, la care au participat aproximativ 300 de persoane, a avut loc vinerea trecută, 20 octombrie, la care au participat și primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru educație, bunăstare și imigrare, Rubén Martínez.

Torrejón de Ardoz, 23 octombrie 2023. Un spectacol de dans, un atelier de yoga și o expoziție de judo au fost activitățile cu care copiii și-au revendicat spațiul pe străzi, căutând să întărească siguranța copiilor și adolescenților în mediile centrelor educaționale.
Inițiativa este organizată de AMPAS din aceste centre educaționale, împreună cu Federația Asociațiilor de Mame și Părinți din Torrejón de Ardoz (FAMPA) și în colaborare cu Consiliul Local Torrejón de Ardoz și se desfășoară simultan în centrele de învățământ din întreaga Europă pentru să promoveze o mai mare siguranță rutieră în orașe.

În acest sens, a indicat primarul, Alejandro Navarro Prieto, „această mișcare promovează medii școlare cu mai puține mașini, mai puțin zgomot, mai puțin fum și mult mai prietenos cu copiii și cu mai multe spații libere pentru petrecere a timpului liber, joacă și distracție”.

Sursa: Școlile La Zarzuela, Andrés Segovia, Antonio Machado, Miguel Hernández și Joaquín Blume se alătură mișcării europene „Str…