#Torrejon – • „La Noche Abierta” este un program cu alternative gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani care se adaptează tuturor gusturilor.

• Noaptea Deschisă va avea loc de la ora 18:00 la Centrul Polivalent Avocați Atocha cu jocuri de societate, conduse de Asociația de Tineret Arkat Mystics, jocuri PS4, fotbal de masă și ping-pong. Începând cu ora 20.30 va fi rândul concertului din Sala de Adunări

• Pe de altă parte, tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani.

• În plus, programul Informare+Tânăr aduce informațiile cele mai solicitate de tineri în centrele lor de învățământ și în diferitele consultanțe, precum psihologie și sexualitate sau studii și profesii, care oferă informații și răspund unora dintre probleme. interesează și preocupă adolescenții și tinerii orașului, completează gama largă de inițiative și activități de agrement pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Tineret, le are pentru tinerii orașului.

• Iar perioada de înscriere la activitățile programului „Clasa de Agrement și Natură” a Direcției Tineret este încă deschisă. Mai sunt locuri pentru activitatea de drumeții de iarnă în Cotos-Rascafría pe 2 decembrie pentru tinerii de la 14 la 17 ani la prețul de 5 euro
Dacă ai chef să petreci o noapte distractivă, sâmbăta aceasta, 21 octombrie, „La Noche Abierta” continuă cu concertul lui Urban din „Blueprint”. Data spectacolului va fi de la ora 20.30, dar de la ora 18.00 vă puteți bucura de jocuri de societate, conduse de Asociația de Tineret Arkat Mystics, jocuri PS4, fotbal de masă și ping-pong.

Torrejón de Ardoz, 19 octombrie 2023. „La Noche Abierta” este un program cu alternative gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani care se adaptează tuturor gusturilor. Pe de altă parte, tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani.

În plus, programul Information+Young aduce informațiile cele mai solicitate de tineri în centrele lor de învățământ și în diferitele consultanțe, precum psihologie și sexualitate sau studii și profesii, care oferă informații și răspund unora dintre problemele care interesează cel mai mult și îngrijorează adolescenții și tinerii orașului, ei completează gama largă de inițiative și activități de agrement pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Tineret, le are pentru tinerii orașului.

Și amintiți-vă că perioada de înscriere la activitățile programului „Clasa de Agrement și Natură” a Direcției de Tineret este încă deschisă. Mai sunt locuri pentru activitatea de drumeții de iarnă în Cotos-Rascafría pe 2 decembrie pentru tinerii între 14 și 17 ani la prețul de 5 euro.

• Drumeții de iarnă în Cotos – Rascafría (14-17 ani):
-Data: 2 decembrie.
-Pret: 5 euro.
– Include: transfer autocar, monitoare specializate si activitate.

Sursa: Sâmbăta aceasta, 21 octombrie, „La Noche Abierta” continuă cu concertul lui Urban „Blueprint” începând cu ora 20:30.