#Torrejon – • „La Noche Abierta” este un program cu alternative gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani care se adaptează tuturor gusturilor.

• Programarea va avea loc de la ora 18.00 la Centrul Polivalent Avocați Atocha. Vor fi, de asemenea, jocuri de societate, conduse de Asociația de Tineret Arkat Mystics, jocuri PS4, fotbal de masă și ping-pong

• Pe de altă parte, tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani.

• În plus, Departamentul de Tineret pune la dispoziția tinerilor din Torrejón de Ardoz consiliere pentru tineret, cum ar fi Consiliere pentru studii și profesii, Consiliere psihologică, bunăstare emoțională și sănătate mintală sau Consiliere sexuală.

• Iar perioada de înscriere la activitățile programului „Clasa de Agrement și Natură” a Direcției Tineret este încă deschisă. Mai sunt locuri pentru activitatea de drumeții de iarnă în Cotos-Rascafría pe 2 decembrie pentru tinerii de la 14 la 17 ani la prețul de 5 euro
Dacă ești tânăr și vrei să petreci o noapte distractivă, sâmbătă, 14 octombrie, „Open Night” revine cu Petrecerea de bun venit de la ora 18 până la miezul nopții. Întâlnirea va avea loc la Centrul Polivalent Avocați Atocha. Vor fi, de asemenea, jocuri de societate, conduse de Asociația de Tineret Arkat Mystics, jocuri PS4, fotbal de masă și ping-pong.

Torrejón de Ardoz, 11 octombrie 2023. „La Noche Abierta” este un program cu alternative gratuite de viață de noapte sănătoasă pentru tinerii între 14 și 25 de ani care se adaptează tuturor gusturilor. Pe de altă parte, tinerii pot aplica pentru Cardul de Tineret prin care vor avea acces preferenţial la multiple servicii şi importante avantaje şi reduceri. Poate fi procesat gratuit la Departamentul de Tineret și singurele cerințe sunt să locuiți în Comunitatea Madrid și să aveți între 14 și 30 de ani.

În plus, Departamentul de Tineret pune la dispoziția tinerilor din Torrejón de Ardoz consiliere pentru tineret, cum ar fi Consiliere pentru studii și profesii, Consiliere psihologică, bunăstare emoțională și sănătate mintală sau Consiliere sexuală.

Și amintiți-vă că perioada de înscriere la activitățile programului „Clasa de Agrement și Natură” a Direcției de Tineret este încă deschisă. Mai sunt locuri pentru activitatea de drumeții de iarnă în Cotos-Rascafría pe 2 decembrie pentru tinerii între 14 și 17 ani la prețul de 5 euro.

• Drumeții de iarnă în Cotos – Rascafría (14-17 ani):
-Data: 2 decembrie.
-Pret: 5 euro.
– Include: transfer autocar, monitoare specializate si activitate.

Sursa: Sâmbătă, 14 octombrie, „Noaptea deschisă” revine cu Petrecerea de bun venit de la ora 18 până la miezul nopții