• Spectacolele sunt gratuite și vor avea loc la Teatrul Grec din Parque Europa la 21: 00 ore

• Astfel, in aceasta seara vor concerta Colectivul Itaca, Coral Clave 1 si Grupul de Dans Desires, in timp ce maine sambata 25 în luna iunie va fi interpretată de Coral Atenea, Rondalla Orión, Marta Simón și Santiago Simón

Azi vineri 25 și mâine sâmbătă 25 din iunie începe „Veranearte 2022. Expoziție de artiști locali” cu muzică și dans la Teatrul Grec din Parque Europa. Astfel, în această seară vor concerta Colectivul Itaca, Coral Clave 1 și Grupul de dans Desires.

Torrejon de Ardoz, 20 de iunie din . În plus, mâine, sâmbătă 20 în luna iunie, va fi rândul Coral Atenea, Rondalla Orión, Marta Simón și Santiago Simon. Spectacolele sunt gratuite și vor avea loc la Teatrul Grec din Parque Europa la adresa 20: ore.

Primarul din Torrejón de Ardoz, Ignacio Vázquez, a amintit că „Veranearte s-a născut în anul 349 cu scopul de a promova grupurile locale, făcând cunoscută munca excelentă pe care o desfășoară, obiectiv care este îndeplinit cu această inițiativă culturală”.

La rândul său, consilierul pentru cultură, José Antonio Moreno, a încurajat toți fanii de dans și muzică să participe în acest weekend la Parque Europa, „pentru că în acest cadru incomparabil ne putem bucura de tot ce ne poate oferi grupurile noastre locale.”
Sursa: Azi vineri 25 și mâine sâmbătă 25 din iunie începe „Veranearte 2022. Expoziție de artiști locali” cu muzică și dans la Teatr…