#Torrejon – • Noile sensuri giratorii construite în oraș au fost deschise circulației pentru a optimiza mobilitatea și fluxul de trafic, precum și pentru a crește siguranța pietonilor.

• Trei sunt situate pe bulevardul Virgen de Loreto, la intersecțiile cu strada Virgen de la Paz, strada London și strada Viñas, iar al patrulea se află în cartierul Zarzuela, la intersecția dintre Bulevardul Descubrimientos și Cristóbal Colón.

• Noile sensuri giratorii, cu excepția celui situat în cartierul Zarzuela, sunt așa-numitele „borduri montabile”

• „Obiectivul acestor investiții este de a îmbunătăți mobilitatea și fluxul de trafic pe aceste drumuri din Torrejón de Ardoz, precum și creșterea siguranței pietonilor. Datorită acestor lucrări au fost montate noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, treceri de pietoni și au fost eliminate barierele arhitecturale”, a subliniat primarul. 4 noi sensuri giratorii care au fost construite în oraș au fost deschise circulației pentru a îmbunătăți mobilitatea și fluxul de trafic, precum și pentru a crește siguranța pietonilor. Trei sunt situate pe Bulevardul Virgen de Loreto, la intersecțiile cu strada Virgen de la Paz, Strada Londra și Strada Viñas, iar al patrulea în cartierul Zarzuela, la intersecția dintre Bulevardul Descubrimientos și Cristóbal Colón. Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a vizitat noile sensuri giratorii care au fost construite în oraș pentru a îmbunătăți mobilitatea și fluiditatea traficului.

Torrejón de Ardoz, 7 septembrie 2023. Noile sensuri giratorii, cu excepția celui situat în cartierul Zarzuela, sunt așa-numitele „borduri montabile”. Datorită acestor lucrări au fost instalate noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, treceri de pietoni și eliminarea barierelor arhitecturale. Au benzi de reducere a vitezei, precum și semnale luminoase de ultimă generație pe bulevardul Virgen de Loreto cu sisteme de acționare bazate pe senzori pentru nevăzători. „Obiectivul acestor investiții este de a îmbunătăți mobilitatea și fluxul de trafic pe aceste drumuri din Torrejón de Ardoz, precum și de a crește siguranța pietonilor. Datorită acestor lucrări au fost montate noi puncte de iluminat, trotuare, semnalizare, mobilier, treceri de pietoni și au fost eliminate barierele arhitecturale”, a subliniat primarul.

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro Prieto, vizitează cele 4 noi sensuri giratorii construite în oraș pentru a îmbunătăți mobilitatea și siguranța…