#Torrejon – • Cei mai înalți reprezentanți ai organizațiilor tinere de afaceri din diferite părți ale Spaniei s-au întâlnit pentru a-l realege pe Fermín Albaladejo în funcția de președinte al patronatului.

• Alejandro Navarro a explicat că „ne-am dorit ca Torrejón să fie prezent la acest eveniment important pentru comunitatea de afaceri, precum și pentru alte instituții precum Senatul în persoana lui Pedro Rollán, deoarece companiile sunt principalii motoare ai creării de locuri de muncă, unul dintre principalele obiective, în competențele noastre, ale acestei Primărie”
Primarul, Alejandro Navarro Prieto, a participat la închiderea Adunării Electorale Generale a Confederației Spaniole a Asociațiilor Tinerilor Antreprenori (CEAJE), la care au participat și Pedro Rollán, președintele Senatului și Antonio Garamendi, președintele CEOE, printre alții. .alte personalităţi. În acest eveniment important, Fermín Albaladejo a fost reales ca președinte al Confederației Spaniole a Asociațiilor Tinerilor Antreprenori (CEAJE).

Torrejón de Ardoz, 20 octombrie 2023. Cei mai înalți reprezentanți ai organizațiilor tinere de afaceri din diferite părți ale Spaniei s-au întâlnit pentru a-l realege pe Fermín Albaladejo în funcția de președinte al asociației patronale.

Omul de afaceri din Madrid, Fermín Albaladejo, a fost reales ieri pentru al treilea mandat ca președinte al Confederației Spaniole a Tinerilor Întreprinzători (CEAJE), care reprezintă oamenii de afaceri sub 40 de ani, fiind singurul candidat care a participat la aceste alegeri interne și a contat cu 80% din garantii.

Alejandro Navarro a explicat că „ne-am dorit ca Torrejón să fie prezent la acest eveniment important pentru comunitatea de afaceri, precum și pentru alte instituții precum Senatul în persoana lui Pedro Rollán, deoarece companiile sunt principalii motoare ai creării de locuri de muncă, unul dintre principalii obiectivele, în atribuțiile noastre, ale acestei Primărie.”

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și președintele Senatului, Pedro Rollán, l-au felicitat pe Fermín Albaladejo, reales președinte…