#Torrejon – • Obiectivul acestui cluster de transformare digitală este pregătirea digitală a companiilor pe o piață din ce în ce mai interconectată și competitivă

• Clusterul Transformare Digitală este o inițiativă de pionierat care plasează Torrejón de Ardoz ca referință tehnologică și care permite să se aducă contribuții mari la țesutul de afaceri, cu o atenție deosebită IMM-urilor care își vor vedea distanța tehnologică față de companiile mari și administrația redusă.

• „Suntem mândri că Comunitatea Madrid a ales Torrejón de Ardoz pentru a localiza acest cluster și continuăm să lucrăm pe diferitele linii. Pe parcursul acestui an ne vom dezvolta astfel încât toată lumea să poată beneficia de ele”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

• După întâlnire, primarul și consilierul au vizitat Centrul de Control al Poliției Locale, situat în clădirea Securității, care dispune de diferite sisteme tehnologice de pionierat în Spania, precum Punctele de întâlnire, sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare, vehicule furate sau suspecte și gen. terminale mobile de violență pentru combaterea criminalității în oraș
Primarul, Alejandro Navarro Prieto, s-a întâlnit în această dimineață cu consilierul pentru digitalizare al Comunității Madrid, Miguel López-Valverde, pentru a promova dezvoltarea clusterului de transformare digitală din Torrejón de Ardoz și pentru a promova proiecte tehnologice. O întâlnire la care au participat și primul viceprimar și consilier pentru Administrație, Valeriano Díaz, și consilierul pentru Digitalizare, Carla Picazo. În plus, după întâlnire, primarul și consilierul au vizitat Centrul de Control, situat în clădirea de securitate a Poliției Locale din Torrejón de Ardoz, care dispune de diferite sisteme tehnologice de pionierat în Spania, cum ar fi Punctele de întâlnire, sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare. de vehicule furate sau suspecte și terminale mobile pentru violența de gen pentru combaterea criminalității în oraș.

Torrejón de Ardoz, 9 februarie 2024. Torrejón de Ardoz avansează în dezvoltarea clusterului de transformare digitală pentru a atrage afaceri noi, mai moderne și inovatoare, noi talente și profesioniști. Acest lucru a fost declarat în această dimineață de primarul, Alejandro Navarro Prieto, și de consilierul pentru digitalizare al Comunității Madrid, Miguel López-Valverde, în timpul întâlnirii lor din orașul Torrejonera.

„Suntem mândri că Comunitatea Madrid a ales Torrejón de Ardoz pentru a localiza acest cluster și continuăm să lucrăm pe diferitele linii. Pe parcursul acestui an le vom dezvolta astfel încât toată lumea să poată beneficia de ele”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate și planurile pe care guvernul regional intenționează să le implementeze pentru a ajuta companiile stabilite în Torrejón de Ardoz să evolueze și să își modernizeze afacerile cu ajutorul tehnologiei. „Este extrem de important pentru provocarea de a realiza o Administrație 100% digitală la sfârșitul acestei legislaturi”, a concluzionat consilierul López-Valverde.

Obiectivul principal al acestui cluster este pregătirea digitală a companiilor pe o piață din ce în ce mai interconectată și competitivă. În acest scop se stabilesc și se realizează cercetări, studii, analize și proiecte în Transformare Digitală; Se promovează implementarea, standardizarea și utilizarea tehnologiilor și soluțiilor care induc sau produc Transformarea Digitală și se stimulează cunoașterea și utilizarea de către societate a conceptului de Transformare Digitală, promovând utilizarea acestuia și a tehnologiilor sau soluțiilor asociate necesare între Administrații, companii. și agenții sociali, printre alte inițiative.

După întâlnire, primarul și consilierul au vizitat Centrul de Control al Poliției Locale, situat în clădirea Securității, care dispune de diferite sisteme tehnologice de pionierat în Spania, precum Punctele de întâlnire, sistemul de detectare a plăcuțelor de înmatriculare a vehiculelor furate sau suspecte și mobil pentru violență de gen. terminale pentru combaterea criminalității în oraș

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro Prieto, se întâlnește cu ministrul digitalizării din Comunitatea Madrid, Miguel López-Valver…