#Torrejon – • Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto și consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mª Eugenia Gil, au prezentat evenimentul muzical în Arena de Tauri

• Intrarea se va face doar pe bază de invitație pentru Torrejoneros. 2 invitații de persoană vor fi distribuite mâine, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19, la casele de bilete din Plaza de Toros până la epuizarea capacității.

Plaza de Toros va găzdui Torrejón Sound Festival 2023 sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 21:00, primul festival de muzică electronică din oraș cu DJNANO, unul dintre liderii muzicii electronice din Spania și DJ-ul din Torrejonero, Jesús Elices. Intrarea va fi liberă, doar pe bază de invitație pentru Torrejoneros. Intrarea se va face doar pe bază de invitație pentru Torrejoneros. 2 invitații de persoană vor fi distribuite mâine, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19, la casele de bilete din Plaza de Toros până la epuizarea capacității.

Torrejón de Ardoz, 8 septembrie 2023. Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto și consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mª Eugenia Gil, au prezentat evenimentul muzical în Arena de Tauri. „Ne confruntăm cu un eveniment unic în orașul nostru pentru că este pentru prima dată când Torrejón găzduiește un festival de muzică electronică de această amploare, iar pentru aceasta vom avea două referințe în acest stil muzical: DJNANO, și DJ-ul Torrejonero, Jesus Elices, ” a indicat el. Primar.

Sursa: Plaza de Toros va găzdui Festivalul de Sunet Torrejón 2023 sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 21:00, primul festival de muzică…