#Torrejon – • În plus, se va desfășura și Cupa de bază individuală de gimnastică ritmică și vor avea loc meciuri ale primelor echipe din Futbolellas CFF, Basket Torrejón și Ciudad de Torrejón

• Te poți bucura de 8 lupte de amatori și 11 profesioniști, unde se remarcă două campionate spaniole, campionatul super ușoare, din care Lionel Padilla este actualul campion, și campionatul greutate penă, apărat de Daniel Requeijo. Biletele pot fi achiziționate online la https://aflmma.es/eventos/afl32-evento-mma-madrid/ și pot fi văzute și în direct pe DAZN

• În plus, mâine, sâmbătă, iubitorii de futsal au o întâlnire la Pavilionul Javi Limones, al lui CD Joaquín Blume, cu meciul din Divizia a II-a B dintre Megaandamios Ciudad de Torrejón și Grupo López Bolaños FS, începând cu ora 17:00.

• Duminică, Pavilionul José Antonio Paraíso va găzdui de la ora 10:00 Cupa individuală de bază de gimnastică ritmică, competiție de calificare pentru Cupa Spaniei.

• Pe de altă parte, la ora 11:00 Futbolellas CFF va juca un nou meci al treilea RFEF împotriva lui CD Samper pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas

• Week-end-ul sportiv se va completa cu primul meci național masculin dintre Basket Torrejón și Baloncesto Atocha la Pavilionul Javi Limones al CD Joaquín Blume, începând cu ora 19:30.
Iubitorii de Arte Marțiale Mixte (MMA) au noroc pentru că, pentru prima dată, Torrejón de Ardoz va găzdui o seară a acestui sport. Va avea loc mâine, sâmbătă, 7 octombrie, la Pavilionul Jorge Garbajosa, de la ora 18.00. Este organizat de AFL, cel mai mare promotor de MMA din țara noastră și vă puteți bucura de 8 lupte de amatori și 11 profesioniști, unde se remarcă două campionate spaniole, cel super ușoară, dintre care Lionel Padilla este actualul campion, și cel de la greutatea penă. , apărat de Daniel Requeijo. Biletele pot fi achiziționate online la https://aflmma.es/eventos/afl32-evento-mma-madrid/ și pot fi văzute și în direct pe DAZN.

Torrejón de Ardoz, 6 octombrie 2023. În plus, mâine, sâmbătă, iubitorii de futsal au o întâlnire la Pavilionul Javi Limones, al CD Joaquín Blume, cu începerea meciului din Divizia a II-a B dintre Megaandamios Ciudad de Torrejón și López Bolaños FS Group. la 5:00 p.m.
Duminică, Pavilionul José Antonio Paraíso va găzdui de la ora 10:00 Cupa individuală de bază de gimnastică ritmică, competiție de calificare pentru Cupa Spaniei.

Pe de altă parte, la ora 11:00 Futbolellas CFF va juca un nou meci al treilea RFEF împotriva CD Samper pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas.
Weekend-ul sportiv va fi completat cu primul meci național masculin dintre Basket Torrejón și Baloncesto Atocha la Pavilionul Javi Limones al CD Joaquín Blume, începând cu ora 19:30.

Sursa: O seară grozavă de Arte Marțiale Mixte (MMA) cu două titluri spaniole în joc, un mare protagonist al agendei sportive a…