#Madrid –

Comunitatea Madrid va oferi, în cadrul programului de activități Hispanidad 2023, un omagiu adus gastronomiei ibero-americane și aromelor, produselor și tocanelor tipice din Peru, Ecuador, Mexic, Columbia sau Republica Dominicană, care pot fi admirate și gustat în piețele Ventas, Mostenses, Tirso de Molina, Antón Martín și Barceló. Tocmai în aceasta din urmă, ministrul Culturii, Turismului și Sportului, Mariano De Paco Serrano, a participat astăzi la demonstrația de bucătărie dominicană susținută de bucătarul Omar Martín, unde a putut ține și o întâlnire cu Pepa Muñoz, președintele Federației Asociațiilor. de Bucătari și Patiseri ai Spaniei.

Paco Serrano, care a fost însoțit de vicepreședintele Republicii Dominicane, Raquel Peña, și de delegatul pentru Cultură, Turism și Sport al Consiliului orașului Madrid, Marta Rivera de la Cruz, a subliniat colaborarea consiliului capitalei la celebrarea acestui festival gastronomic, deschiderea acestor spații, piețe, locuri „unde vedem că legăturile care unesc comunitatea hispano-americană cu comunitatea spaniolă se întăresc și prin schimbul și savurarea de produse bune și mâncare bună din diferite țări. .”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid oferă un tribut adus aromelor gastronomiei ibero-americane la Hispanidad 2023