#Torrejon – • Șomerii din municipiu se pot bucura gratuit de meciurile Movistar Inter care se joacă în Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa, datorită acordului dintre Consiliul Local și clubul Interista care a fost prezentat în această dimineață de primarul, Alejandro Navarro, și directorul general de la Inter Movistar, José Carlos Delgado
• Invitațiile vor fi rezervate între orele 10:00 și 13:00 la Biroul de ocupare a forței de muncă, care se află la Calle Londres, 7 (Urbanización Torrejón 2.000) sau sunând la 91 660 06 67 până la epuizarea stocurilor și, odată cu rezervarea. se realizează, acestea pot fi ridicate cu până la o oră înainte de începerea meciului chiar de la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa.
• Prin urmare, deoarece meciul de mâine, vineri, se va disputa la ora 20.30, invitațiile pot fi strânse până la ora 19.30, cu o oră înainte.
• Competiția de ligă începe la cea mai înaltă categorie a Futsal spaniol iar mâine, vineri, Movistar Inter FS și Family Cash Alzira vor juca prima zi a Primei Divizii de Futsal. Interiștii se vor lupta pentru primele trei puncte ale sezonului 23/24 pe terenul Jorge Garbajosa la 20:30. Movistar Inter FS va livra invitații șomerilor din Torrejón de Ardoz pentru primul meci de ligă de mâine, vineri, de la 20:30, între Movistar Inter FS și Family Cash Alzira. Șomerii din municipiu se pot bucura gratuit de meciurile Movistar Inter care se joacă în Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa, datorită acordului dintre Consiliul Local și clubul Interista care a fost prezentat în această dimineață de primarul, Alejandro Navarro, și generalul. directorul Inter Movistar, José Carlos Delgado, însoțit de consilierul pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado.

Torrejón de Ardoz, 31 august 2023. Invitațiile vor fi rezervate între orele 10:00 și 13:00 la Biroul de ocupare a forței de muncă, care se află la Calle Londres, 7 (Urbanización Torrejón 2.000) sau sunând la 91 660 06 67 până la epuizarea stocurilor și, odată ce rezervarea este finalizată. realizate, acestea pot fi ridicate cu până la o oră înainte de începerea jocului chiar de la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa.

Așadar, întrucât meciul de mâine, vineri, se va disputa la ora 20.30, invitațiile pot fi strânse până la ora 19.30, cu o oră înainte.

Astfel, competiția de ligă începe la cea mai înaltă categorie a Futsal spaniol iar mâine, vineri, Movistar Inter FS și Family Cash Alzira vor juca prima zi din Prima Divizie de Futsal. Interiștii se vor lupta pentru primele trei puncte ale sezonului 23/24 pe terenul Jorge Garbajosa la ora 20:30.

Sursa: Movistar Inter FS va livra invitații șomerilor din Torrejón de Ardoz pentru primul meci de ligă mâine vineri…