#Torrejon – • Șomerii din municipiu se pot bucura gratuit de meciurile Movistar Inter disputate la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa, datorită acordului dintre Consiliul Local și clubul Inter.

• Invitațiile vor fi rezervate între orele 10:00 și 13:00 la Biroul pentru ocuparea forței de muncă, care se află pe strada London 7 (Urbanización Torrejón 2.000) sau sunând la 91 660 06 67 în limita stocului disponibil și, odată ce rezervarea este efectuată. , acestea pot fi ridicate până la o oră, cel mult, înainte de începerea meciului chiar de la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa.

• Prin urmare, întrucât jocul din această sâmbătă, 14 octombrie, va începe la ora 18:00, invitațiile pot fi strânse până la ora 17:00.
Movistar Inter FS va livra invitații șomerilor din Torrejón de Ardoz pentru meciul corespunzător zilei a cincea a ligii de futsal din Prima Divizie care se va disputa sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 18.00, împotriva Ribera Navarra FS.

Torrejón de Ardoz, 9 octombrie 2023. Invitațiile vor fi rezervate între orele 10:00 și 13:00 la Biroul pentru ocuparea forței de muncă, situat pe strada London 7 (Urbanización Torrejón 2.000) sau sunând la 91 660 06 67 în limita stocului disponibil și, odată făcută rezervarea, acestea pot fi ridicate cu cel mult o oră înainte de începerea meciului chiar de la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa.

Prin urmare, întrucât jocul din această sâmbătă, 14 octombrie, va începe la ora 18:00, invitațiile pot fi colectate până la ora 17:00.

Trebuie amintit că șomerii din municipiu se pot bucura gratuit de toate meciurile Movistar Inter care se joacă la Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa, grație acordului dintre Consiliul Local și clubul Interista, cea mai de succes echipă de futsal din Spania și unul dintre cei mai buni din lume.

Sursa: Movistar Inter FS va livra invitații șomerilor din Torrejón de Ardoz pentru meciul de ligă din această sâmbătă, 14 octombrie…