#Torrejon – • Proba s-a desfășurat fără incidente și, pentru prima dată, timpii au fost valabili pentru clasamentul individual al fiecărui sportiv.

• Aproape 2.000 de sportivi au participat la acest eveniment sportiv, rezultatul câștigător al clasamentului general masculin David de la Cruz, cu timpul de 31:50, recordul evenimentului. La categoria feminină, prima clasată a fost Alejandra Sánchez care a oprit cronometrul la 37:50

• Viceprimarul, Alejandro Navarro, și consilierii Ainhoa ​​​​García și Rubén Martínez s-au alăturat și ei la acest eveniment sportiv și au alergat, evidențiind-o pe Ainhoa ​​​​García care a fost campioană la categoria locală. În plus, Torrejón Runners Club a luat premiul pentru echipa care a contribuit cu cei mai mulți participanți la cursă
Străzile din Torrejón de Ardoz au găzduit ieri cea de-a V-a ediție a cursei 10K Villa de Torrejón, care a fost un succes de participare și organizare. Pentru prima dată, cursul a fost aprobat de Federația Regală Spaniolă de Atletism, astfel încât timpii au fost valabili pentru clasamentul fiecărui sportiv participant. A existat un premiu pentru primii trei clasati la categoria seniori (de la 18 la 34 de ani), Veteran A (de la 35 la 39 de ani), Veteran B (de la 40 la 44 de ani), Veteran C (de la 45 la 44 de ani). 54 de ani) și Veteran D (55 de ani și peste), atât bărbați, cât și femei. În plus, o altă noutate a fost că, printre toți participanții, au fost extrase două dorsale pentru a participa la maratonul din Valencia care va avea loc pe 3 decembrie.

Torrejón de Ardoz, 27 februarie 2023. În ciuda frigului intens, aproape 2.000 de sportivi au ieșit în stradă pentru a participa la această cursă cu un traseu 100% urban și care a inclus o batucada care încuraja alergătorii în traseu.

Viceprimarul, Alejandro Navarro, și consilierii Ainhoa ​​​​García și Rubén Martínez s-au alăturat și ei la acest eveniment sportiv și au alergat, evidențiind-o pe Ainhoa ​​​​García care a fost campioană la categoria locală. În plus, Torrejón Runners Club a luat premiul pentru echipa care a contribuit cu cei mai mulți participanți la cursă.

Câștigătorul clasamentului general senior masculin a fost David de la Cruz, cu timpul de 31:50, recordul probei. La categoria feminină, prima clasată a fost Alejandra Sánchez care a oprit cronometrul la 37:50.

„Vreau să îi felicit pe toți oamenii care au contribuit la realizarea acestei curse un mare succes și că a devenit deja un eveniment esențial în calendar, deși a avut doar 5 ediții”, a spus primarul, Ignacio Vázquez.

La rândul său, consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado, a reamintit că „anul acesta am inclus două inovații importante precum omologarea traseului de către Federația Regală Spaniolă de Atletism și tombola numerelor pentru maratonul din Valencia” .

Sursa: Mare succes al celei de-a V-a ediții a cursei 10K Villa de Torrejón