#Torrejon – • Vino, că dacă plouă se sărbătorește festivalul, deși nu va ploua conform prognozelor

• La ora 21.00 va începe spectacolul muzical ireverent și distractiv al Orchestrei Mondragón. La 22:00 pop-ul Un Pingüino en mi Elevador cu mari hituri din acel deceniu care au rămas cu noi pentru totdeauna, precum Trapped in the Elevator sau Juegas con mi corazón, printre altele. La ora 23.00 va veni rândul Modestia Apart cu cântece din muzică spaniolă de succes precum Cosas de la Age, Como te Moves sau My Generation and Later. Iar la finalul petrecerii, DJ-ul. Paco Pil la 24 de ore

• Primarul orașului Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a subliniat că „unul dintre cele mai drăguțe evenimente muzicale din orașul nostru revine cu festivalul Locos x los 80 care ne permite să ne bucurăm de cele mai bune grupuri dintr-o epocă de aur a muzicii spaniole și că cu siguranță îi va face pe Torrejoneros din mai multe generații să se bucure din nou.”

Mâine, sâmbătă, 16 septembrie, continuă unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul muzical Torrejonero, Festivalul Locos x los 80 cu Orchestra Mondragón, Modestia Apart, Un Pingüino en mi Ascensor și Paco Pil. Concertele vor avea loc în Plaza Mayor cu intrare liberă. Vino, că dacă plouă se va sărbători festivalul, deși nu va ploua conform prognozei.

Torrejón de Ardoz, 15 septembrie 2023. La ora 21.00 va începe spectacolul muzical ireverent și distractiv al Orchestrei Mondragón. La 22:00 pop-ul Un Pingüino en mi Elevador cu mari hituri din acel deceniu care au rămas cu noi pentru totdeauna, precum Trapped in the Elevator sau Juegas con mi corazón, printre altele. La ora 23.00 va veni rândul Modestia Apart cu cântece din muzică spaniolă de succes precum Cosas de la Age, Como te Moves sau My Generation and Later. Iar la finalul petrecerii, DJ-ul. Paco Pil la 24 de ore.

Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, a subliniat că „unul dintre cele mai drăguțe evenimente muzicale din orașul nostru revine cu festivalul Locos x los 80 care ne permite să ne bucurăm de cele mai bune grupuri dintr-o epocă de aur a muzicii spaniole și că am Sunt sigur că îi va face din nou pe Torrejonerosi din mai multe generații să se distreze.”

Inițiativa se înscrie în „Torrejón Summer Fest”, propunerea culturală care înglobează toată marea programare de activități și evenimente recreative pe care Consiliul Local a organizat-o pentru această vară și care va culmina cu Sărbătorile Hramului.

Sursa: Mâine, sâmbătă, 16 septembrie, marele festival Locos X los 80 în Plaza Mayor, cu intrare liberă cu Orchestra Mondragón,…