#Torrejon – • María González are 25 de ani și a început să practice boxul la 15 ani, la Școala Municipală din Torrejón de Ardoz, sub ordinele lui José Caro. Prima luptă a făcut-o la 17 ani și de atunci a acumulat experiență și a adăugat medalii în diferite turnee naționale și internaționale.

• Printre multe alte succese, a fost campioană la Madrid și Spania în mai multe rânduri și a câștigat și Cupa Iberdrola în 2022, turneu la care au participat cele mai bune promisiuni naționale de box

• Pe plan internațional, iese în evidență medalia de argint obținută în prestigiosul turneu Golden Belt Series din februarie; Ea a fost, de asemenea, vicecampiona la același turneu în 2022 și a urcat de mai multe ori pe podium la Turneul Internațional Boxam la care participă cei mai buni boxeri amatori din lume.

• În prezent se antrenează la Centrul de înaltă performanță de la Madrid cu echipa de box spaniolă și visul său este să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
Pugilistul de la Torrejo, María González, a adăugat un nou succes recordului său sâmbătă aceasta proclamându-se campioană a Madridului la -54 de kilograme, după ce a învins-o în finală pe Paula Ruiz Cañada prin decizia unanimă a judecătorilor. María González a fost susținută de la colț de campioana mondială interimară și recenta campioană superwelter a Spaniei, Miriam Gutiérrez, și de președintele Clubului de Box Torrejón și antrenorul Școlii Municipale de Box, José Caro.

Torrejón de Ardoz, 22 mai 2023. María González are 25 de ani și a început să practice boxul la 15 ani, la Școala Municipală Torrejón de Ardoz, sub ordinele lui José Caro. Prima luptă a făcut-o la 17 ani și de atunci acumulează experiență și a adăugat medalii în diferite turnee naționale și internaționale. Printre multe alte succese, a fost campioană la Madrid și Spania în mai multe rânduri și a câștigat și Cupa Iberdrola în 2022, turneu la care au participat cele mai bune promisiuni naționale de box.

Pe plan internațional, iese în evidență medalia de argint obținută în prestigiosul turneu Golden Belt Series din februarie; Ea a fost, de asemenea, vicecampiona la același turneu în 2022 și a urcat de mai multe ori pe podium la Turneul Internațional Boxam la care participă cei mai buni boxeri amatori din lume. În plus, în martie trecut a participat la campionatul mondial de box unde a fost eliminată în turul doi.

În prezent, se antrenează la Centrul de înaltă performanță de la Madrid cu echipa de box spaniolă și visul său este să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Scoala Municipala de Box

Departamentul Sport oferă printre oferta sportivă școala de Box Sportiv pentru copii de la 10 ani și adulți. Cursurile sunt predate prin Boxing Club Torrejón, cu José Caro responsabil, marți și joi de la 19:00 la 20:00 și de la 20:00 la 21:00 la sala de sport Sakura, situată pe strada San Alfonso. , 7, în cartierul San José.

Sursa: La Torrejona, María González, campioană madrilenă la box amator la -54 de kilograme