#Torrejon – • Pavilionul Javi Limones, la CD-ul Joaquín Blume, a găzduit un meci care i-a înfruntat pe veterani ai legendarului Marsanz Torrejón și o selecție de foști jucători din oraș

• La meci au fost prezenți primarul orașului, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru sport și mobilitate, José Miguel Martín Criado, precum și rudele lui Bernardo Calvo Gayoso

• Cei prezenți la Pavilionul Javi Limones s-au bucurat din nou să vadă jucători care fac parte din istoria futsalului din țara noastră precum Miguelín, Cancho sau César, printre mulți alții care au îmbrăcat tricoul Marsanz Torrejón, una dintre marile echipe ale acest sport în anii 90 și a obținut mai multe titluri, inclusiv o Cupă Europeană, în prima ediție care a fost organizată. În plus, pe bancă a fost prezent și Julián Herrero, care a fost și antrenorul lui Marsanz, printre alte echipe.

• Bernardo Calvo Gayoso a fost arbitru de futsal timp de 20 de ani. A fost ales cel mai bun arbitru din Prima Divizie timp de șapte sezoane și a arbitrat și meciuri internaționale, precum și meciuri de futsal pentru nevăzători, în acest caz, într-un mod complet altruist.
Joia trecută, 12 octombrie, Pavilionul Javi Limones, situat în orașul sportiv Joaquín Blume, a găzduit un meci de futsal în omagiu fostului arbitru internațional și rezident al Torrejón de Ardoz, Bernardo Calvo Gayoso, la a cincea aniversare de la moartea sa. Veteranii legendarei echipe Marsanz Torrejón și o selecție de foști jucători din oraș s-au înfruntat.

Torrejón de Ardoz, 16 octombrie 2023. La meci au fost prezenți primarul orașului, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru Sport și Mobilitate, José Miguel Martín Criado, precum și rudele lui Bernardo Calvo Gayoso. Înainte de începerea jocului a avut loc o prezentare de suveniruri de către Consiliul Local și familie.

Cei prezenți la Pavilionul Javi Limones s-au bucurat din nou să vadă jucători care fac parte din istoria futsalului din țara noastră precum Miguelín, Cancho sau César, printre mulți alții care au îmbrăcat tricoul Marsanz Torrejón, una dintre marile echipe ale acestui sport în deceniul anilor 90 și care a obținut mai multe titluri, inclusiv o Cupă Europeană, în prima ediție care a fost organizată. În plus, pe bancă a fost prezent și Julián Herrero, care a fost și antrenor al lui Marsanz, printre alte echipe.

Bernardo Calvo Gayoso a fost arbitru de futsal timp de 20 de ani. A fost ales cel mai bun arbitru din Prima Divizie timp de șapte sezoane și a arbitrat, de asemenea, meciuri internaționale, precum și meciuri de futsal pentru nevăzători, în acest caz, cu totul altruist.

Sursa: Futsal Torrejón de Ardoz a adus un omagiu fostului arbitru internațional Bernardo Calvo Gayoso