#Madrid –

Comunitatea Madrid a prelungit până pe 26 noiembrie expoziția temporară VISTAS. Peisaje urbane ale Comunităţii Madrid, o expoziţie care, de la inaugurarea sa în iunie anul trecut, a primit peste 20.000 de vizitatori.

Expoziția gratuită include o selecție de 58 de fotografii ale peisajului cotidian al Madridului prin ochii a 14 fotografi care surprind unele dintre cele mai emblematice locuri din capitală precum Gran Vía, gara Chamartín sau Pradera de San Isidro, fără a uita orașele mari precum Alcalá. de Henares, Alcorcón sau Coslada.

În plus, aceasta este prima expoziție care se desfășoară în Estufa Grande restaurată din Grădinile Palatului Finca Vista Alegre, din cartierul Carabanchel, spațiu declarat sit de interes cultural la categoria Grădină istorică în 2018.

Comisariat de Paco Gómez, Mónica Luengo și David Rejano, VIZIUNI Are imagini din Colecția Regiune Misiunecreat dintr-un tur al municipalităților din Madrid între februarie și iulie 2022. Acest proiect evidențiază valoarea peisajului ca patrimoniu și este disponibil tuturor cetățenilor în Arhiva Regională.

Autorii acestor peste cincizeci de fotografii sunt Ana Amado, Jonás Bel, Alfredo Cáliz, Nicolás Combarro, Paco Gómez, Jorquera, Julio López Saguar, Manuela Lorente, Fernando Maquieira, Laura M. Lombardía, Sofía Moro, Eduardo Nave, Adrian Tyler și Antonio M. Xoubanova.

Mai multe informații pe site-ul comunitatea din Madrid

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea prelungește expoziția VIEWS până pe 26 noiembrie. Peisaje urbane ale Comunității Madrid