#Torrejon – • Astăzi, vineri, Movistar Inter FS se confruntă cu Quesos El Hidalgo Manzanares FS la Pavilionul Jorge Garbajosa începând cu ora 19:30.

• Mâine, sâmbătă, 21 octombrie, două noi jocuri de fotbal în sală. La ora 17.00, în Pavilionul Javi Limones al lui CD Joaquín Blume, vă puteți bucura de meciul din Divizia a II-a B dintre Megaandamios Ciudad de Torrejón și AD Bargas Qualery. În plus, la Pavilionul Jorge Garbajosa, la ora 18.00, Torrejón Sala Five Play, din Divizia a III-a, va înfrunta Sporting Morata-Rivas Futsal

• Primul eveniment sportiv de duminică va avea loc la ora 16:00 cu meciul feminin din Federația a treia dintre Futbolellas CFF și CD Oceja, pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas

• Iubitorii de baschet pot veni la Pavilionul Javi Limones al CD-ului Joaquín Blume pentru a urmări meciul de la prima națională masculin între Basket Torrejón și Palacio Criollo Arganda începând cu ora 19:30.

• În sfârșit, în același timp, dar în Pavilionul José Antonio Paraíso, va începe meciul dintre Handbalul Torrejón și Prima Națională Coslada de handbal feminin, care va fi începutul unui nou sezon pentru fetele din Torrejoneras.
Nou weekend intens în Torrejón de Ardoz în ceea ce privește sportul. Futsal, fotbalul, baschetul și handbalul stă în agenda sportivă care începe astăzi, vineri, cu meciul dintre Movistar Inter FS și Quesos El Hidalgo Manzanares FS de la Pavilionul Jorge Garbajosa începând cu ora 19.30. Va fi debutul pe bancă pentru noul antrenor, Alberto Riquer, care va căuta să înceapă prin adunarea celor trei puncte.

Torrejón de Ardoz, 20 octombrie 2023. Mâine, sâmbătă, 21 octombrie, două noi jocuri de futsal. La ora 17.00, în Pavilionul Javi Limones al lui CD Joaquín Blume, vă puteți bucura de meciul din Divizia a II-a B dintre Megaandamios Ciudad de Torrejón și AD Bargas Qualery. În plus, la Pavilionul Jorge Garbajosa, la ora 18.00, Torrejón Sala Five Play, din Divizia a III-a, se va confrunta cu Sporting Morata-Rivas Futsal.

Pe de altă parte, primul eveniment sportiv de duminică va avea loc la ora 16:00 cu meciul feminin din Federația a treia dintre Futbolellas CFF și CD Oceja, pe terenul municipal de fotbal Las Veredillas.

Iubitorii de baschet pot veni la Pavilionul Javi Limones al CD-ului Joaquín Blume pentru a urmări primul meci național masculin dintre Basket Torrejón și Palacio Criollo Arganda începând cu ora 19:30.

În sfârșit, în același timp, dar în Pavilionul José Antonio Paraíso, va începe meciul dintre Handbalul Torrejón și Prima Națională Coslada de handbal feminin, care va fi începutul unui nou sezon pentru fetele din Torrejoneras.

Sursa: Futsal, fotbalul, baschetul și handbalul vedete în agenda sportivă în acest weekend la Torrejón de Ardoz