• Printre succesele sale se remarcă și o medalie de bronz cu echipa Spaniei în masterul mondial de trail running la categoria peste 50 de ani

• Sportivul din Torrejon se remarcă și în cursele montane, numite și trail running. La această disciplină, pe lângă bronzul obținut de țări în campionatul mondial, a fost al șaselea în clasamentul general individual și a fost și campion al Spaniei de trei ori la Master 45 și o dată vicecampion la Master 50. Torrejon Francisco Martínez a obținut un nou succes în cariera sa sportivă. Sâmbăta trecută, 21 ianuarie, a fost proclamat campion al Spaniei la traseul de 50 de kilometri la categoria Master 50 în campionatul care a avut loc la Burjassot (Valencia) la care au participat cei mai buni sportivi spanioli de pe acea distanță. Palmaresul său include și o medalie de bronz cu echipa Spaniei la masters mondiali de trail running la categoria persoane peste 50 de ani.

Torrejón de Ardoz, 25 ianuarie 2023. Francisco Martínez se remarcă și la cursele montane, numite și trail running. La această disciplină, pe lângă bronzul obținut de țări în campionatul mondial, a fost pe locul șase în clasamentul general individual și a fost și campion al Spaniei de trei ori la Master 45 și o dată subcampion la Master 50.

„Felicitări pentru acest campionat spaniol, de care suntem foarte mândri, deoarece ați lăsat încă o dată numele de Torrejón de Ardoz foarte sus”, a spus primarul, Ignacio Vázquez.

„Torrejón de Ardoz are sportivi excelenți la diferite discipline, atât tineri, cât și veterani. În acest caz, vecinul nostru, Francisco Martínez, este unul dintre cei mai buni din categoria sa și de la Consiliul Local i-am recunoscut cariera excelentă la ultima Gala Sportului în care a fost unul dintre câștigători”, a adăugat consilierul pentru Sport și Mobilitate, Jose Miguel Martin a crescut.

Sursa: Torrejonero, Francisco Martínez, campion al Spaniei la traseu de 50 de kilometri la categoria Master 50