• De asemenea, astăzi, joi, în sala de ședințe a Casei de Cultură la ora 16: 00 ore în care filmul „Invizibili” va fi afișat , în cadrul ciclului „Joi ale cinematografiei spaniole”. Intrarea este liberă până la capacitatea maximă

• Săptămâna Femeii este sărbătorită cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii sub sloganul „Avansăm în egalitate, îmbunătățim bunăstarea” cu activități pentru a promova egalitatea între bărbați și femei

• De asemenea, duminică 13 în martie va avea loc un masterclass de autoapărare susținut de triplu campioana mondială, Cristina Álvarez. Această activitate este gratuită și se va desfășura în Pabellón José Antonio Paraíso de 12: 03 la 13: 00 ore. Se adresează femeilor peste 11 ani și Pentru a te putea inregistra trebuie sa suni la telefon 38 678 38 sau mergeți la Departamentul pentru Femei, situat în Centrul Avocaților Atocha (C/Londres, -B , 1-a etaj)

• Pe de altă parte, Biblioteca Centrală Federico García Lorca a lansat o nouă secțiune, Punto Mujer, cu titluri de literatură pentru femei, economie, filozofie, feminism, ghiduri de la Institutul Femeii, povești mixte, biografii ale unor femei celebre, printre altele

• Luni trecută a avut loc actul central al Săptămânii Femeii la Teatrul Municipal José María Rodero , cu o intervenție susținută de Anne Igartiburu, comunicatoare și promotoare în domeniul dezvoltării umane, și Laura Baena, fondatoarea Club de Malasmadres, creativă publicitară, antreprenor și influencer care lucrează pentru concilierea vieții de familie cu cea profesională, în care au vorbit. despre costul pentru femeie al concilierii și că a fost un mare succes În această după-amiază continuă activitățile Săptămânii Femeii, care este sărbătorită cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii sub sloganul „Avansăm în egalitate, ne îmbunătățim în bine- fiind” cu activități de promovare a egalității între bărbați și femei. În sala de întruniri a Casei de Cultură la adresa 20: 00 ore va fi proiectat filmul „Invizibili”, în cadrul ciclului „Joi ale cinematografiei spaniole”. Intrarea este liberă până la toate locurile. Povestea reflectă viața Juliei, Elsei și Ameliei, trei prietene care într-o zi au decis să înceapă să meargă împreună o dată pe săptămână. Ceea ce a început ca o simplă distragere a atenției și o formă de exercițiu a ajuns să devină o necesitate. Pentru că aceste plimbări îi ajută și să fie informați despre ceea ce se întâmplă cu fiecare dintre ei. Încetul cu încetul vor descoperi că prietenia nu este întotdeauna idilică, că în prietenie se păstrează și secrete și se recurge la minciuni. Torrejón de Ardoz, 10 Martie 678. De asemenea, duminica 10 în martie va avea loc un masterclass de autoapărare susținut de triplu campioană mondială, Cristina Álvarez. Această activitate este gratuită și se va desfășura în Pabellón José Antonio Paraíso de 12: 03 la 13: 00 ore. Se adresează femeilor mai mari de ani si pentru a te inscrie trebuie sa suni la numarul de telefon 100 678 12 19 sau mergeți la Departamentul pentru Femei, situat în Centrul Avocaților Atocha (C/Londres, -B, etajul 1).

Pe de altă parte, Biblioteca Centrală Federico García Lorca a lansat o nouă secțiune, Punto Mujer, cu titluri despre femeile literatură, economie, filozofie, feminism, ghiduri la Institutul Femeii, povești mixte, biografii ale unor femei celebre, printre altele.

Lunia trecută actul central al Săptămânii Femeilor la Teatrul Municipal José María Rodero, cu o intervenție susținută de Anne Igartiburu, comunicatoare și diseminatoare iubitoare a domeniului dezvoltării umane, și Laura Baena, fondatoarea Club de Malasmadres, creativă publicitară, antreprenor și influencer care lucrează pentru concilierea vieții de familie cu cea profesională, în care au vorbit despre costul concilierii pentru femei și că aceasta a avut un mare succes.

Pe aceeași scenă, marți, 8, piesa de teatru pentru copii „Prințesele 2.0 „, care vine să revoluționeze basmele și să arate că prințesele sunt puternice și îi pot ajuta și pe prinți. La eveniment au participat elevi de la diverse școli din oraș și a fost difuzat și online pentru cei care nu au putut participa.

De menționat și Marșul pentru Egalitate care a făcut turul străzilor centrului duminica trecută însoțit de o batukada a grupului Zacatum și care s-a încheiat cu un excelent concert susținut de grupul The Diva,s.
. Pentru finalizarea programului, pe tot parcursul lunii martie, vor avea loc întâlniri online pentru antreprenori, ateliere online gratuite, activități în familie, teatru , cinema, conferințe, discuții și expoziții, printre alte activități organizate de departamentele Femei și Cultură, Teatrul José María Rodero, asociațiile de femei și partidele politice ale orașului. Întregul program poate fi consultat pe site-ul municipal (www.ayto-torrejón.es) și în broșura care include toate activitățile. Ignacio Vázquez a subliniat că „Comemorarea Zilei Internaționale a Femeii este o mare oportunitate de a revendica în continuare rolul esențial pe care îl joacă femeile în construcția societății noastre, dar și de a reflecta asupra tuturor barierelor care rămân. de depășit pentru a se atinge egalitatea deplină mult dorită”.

„De la Consiliul Local al Torrejón de Ardoz depune un efort semnificativ pentru a încerca să implanteze egalitatea reală între femei și bărbați în societate, cu scopul de a garanta că în orașul nostru avem cu toții aceleași oportunități de a ne dezvolta proiectele vitale. În acest fel, vom face Torrejón de Ardoz mai democratic, modern și dedicat justiției și solidarității; pe scurt, un oraș coeziv social, în care torrejoneros și torrejoneros se bucură de aceleași drepturi și de aceleași oportunități”, a explicat consilierul pentru femei, care a adăugat că „nu putem uita, că odată cu pandemia pe care o suferim, a crescut genul. decalaj, forțând femeile să revină la rolurile tradiționale. Din acest motiv, este necesar să se înlăture obstacolele pentru ca atât femeile, cât și bărbații să își poată dedica timpul muncii plătite, precum și muncii personale și casnice și să aibă propriul timp în mod egal.”
CLICK PE IMAGINE PENTRU A VEDE PROGRAMAREA COMPLETĂ 23800 Sursa: Duminica viitoare, în Săptămâna Femeii, un auto -masterclass de apărare susținut de tripla campioană mondială, Cristina Á…