#Torrejon – • Ora limită va fi de luni 24 la ora 9:00 până pe 28 iulie la ora 18:00 fără întrerupere.

• În acest fel, luni, 24 iulie, vor începe lucrările de reabilitare și îmbunătățire a pasajului subteran Loeches Carretera, care vor dura cinci zile.

• Această tăiere va afecta rutele de autobuz urban ale liniilor L1, L2, L3 și L5, care vor fi deviate și nu vor face oprire pentru preluarea călătorilor la stațiile situate în ambele sensuri pe Avenida Constitución, lângă Muzeul Orașului.

• Primăria Torrejonero își cere scuze pentru neplăcerile pe care această lucrare le poate cauza locuitorilor și le apreciază răbdarea și colaborarea în îmbunătățirea acestei zone și, prin urmare, a orașului. De la ora 9:00, luni, 24, și până la ora 18:00, pe 28 iulie, pasajul subteran Loeches Carretera va rămâne închis circulației pentru lucrări de renovare.

Torrejón de Ardoz, 21 iulie 2023. În acest fel, luni, 24 iulie, vor începe lucrările de reabilitare și îmbunătățire a pasajului subteran al Autostrăzii Loeches, care vor dura cinci zile.

De la Direcția Drumuri și Lucrări a Primăriei Torrejón de Ardoz va fi amplasată semnalizarea necesară și, cu colaborarea Poliției Locale a orașului, tăierea circulației va fi efectuată în siguranță.

Această tăiere va afecta rutele de autobuz urban ale liniilor L1, L2, L3 și L5, care vor fi deviate și nu vor face oprire pentru preluarea călătorilor la stațiile situate în ambele sensuri ale Avenida Constitución, lângă Muzeul Orașului.

Primăria Torrejonero își cere scuze pentru neplăcerile pe care această lucrare le poate cauza locuitorilor și le apreciază răbdarea și colaborarea în îmbunătățirea acestei zone și, prin urmare, a orașului.

Sursa: De astăzi, luni 24 și până pe 28 iulie, pasajul subteran al Carreterai de Loeches va rămâne închis circulației din cauza…