#Torrejon – • Alături de formarea online, Consiliul Local Torrejón de Ardoz va oferi 18.500 de locuri în cele peste 1.000 de cursuri care vor fi predate în lunile următoare

• Prioritatea principală este tot ce ține de Angajare. „Dacă există ceva în care depunem eforturi deosebite, este angajarea. Este una dintre prioritățile noastre să oferim formare care vizează ajutarea șomerilor să își găsească de lucru și, în acest scop, facem o ofertă importantă de la Centrul de Formare de Excelență, aflat acum la al cincilea an de funcționare. În această ediție sunt oferite locuri pentru 4 certificate profesionale, 14 cursuri specifice șomerilor, toate în persoană”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

• Un alt dintre pilonii formării profesionale este Școala Virtuală de Formare, care are în prezent 177 de cursuri online pe diferite domenii precum comercial, administrație, design, limbi străine, industrial, legislație, biromatică, programare și prevenire, printre altele. Au fost programate 12 ateliere de alfabetizare digitală și 11 ateliere de formare
Legătură https://www.ayto-torrejon.es/noticia/nota-de-prensa/el-alcalde-alejandro-navarr… CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A VEDE BROCHURA CURSURILOR SI ATELIERILOR 2023-2024

Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă peste 1.000 de cursuri și ateliere care se vor desfășura în oraș în următoarele luni cu 18.500 de locuri la Ocuparea Forței de Muncă, Cultură, UNED, Sport, Femei, Copii, Tineret, Seniori și Educație pentru adulți. Prioritatea principală este tot ce ține de Angajare. „Dacă există ceva în care depunem eforturi deosebite, este angajarea. Este una dintre prioritățile noastre să oferim formare care vizează ajutarea șomerilor să-și găsească de lucru și, în acest scop, facem o ofertă importantă de la Centrul de Formare de Excelență, aflat acum la al cincilea an de funcționare. În această ediție sunt oferite locuri pentru 4 certificate profesionale, 14 cursuri specifice șomerilor, toate în persoană”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

Torrejón de Ardoz, 11 septembrie 2023. Un alt dintre pilonii formării profesionale este Școala Virtuală de Formare, care are în prezent 177 de cursuri online pe diferite domenii precum comercial, administrație, design, limbi străine, industrial, legislație, automatizare de birou, programare și prevenire, printre altele. Au fost programate 12 ateliere de alfabetizare digitală și 11 ateliere de formare.

Însă, dacă pregătirea în special pentru șomeri este esențială, la fel este și munca educațională desfășurată de Centrul Asociat UNED-MADRID Torrejón de Ardoz. Din 2011, a făcut o muncă grozavă pentru cei care decid să facă față provocării educației universitare. În acest centru Torrejonero puteți urma cursuri de acces universitar pentru persoane cu vârsta peste 25 și 45 de ani, precum și anii I și II de Drept și anii I și II de Administrare și Management a Afacerilor. În plus, are Centrul Universitar pentru Limbi Digitale și la Distanță (CUID), care oferă cursuri de engleză la nivelurile B1 (intermediar), B2 (avansat) și C1 (superior) și germană A1 (inițial).

De asemenea, trebuie să evidențiem munca educațională pe care o desfășoară de ani de zile Școala de adulți din orașul nostru, care vizează obținerea diplomei ESO.

Există două resurse pe care Torrejoneros le folosește în special, acestea sunt cursurile oferite de Departamentele de Cultură și Sport. Centrul de Arte Spectacolului – La Caja del Arte a reprezentat un înainte și un după în oferta culturală a orașului, oferind pregătire de calitate în disciplinele de muzică, dans, teatru și circ. La această resursă se adaugă varietatea mare de ateliere legate de hobby-uri și preocupări culturale și artistice oferite de centrele culturale care sunt atât de bine primite.

Cursuri și ateliere predate din cele cinci centre culturale existente în oraș:

• La Caja del Arte (C/ Joaquín Blume cu c/ Eos. Tel: 91 253 31 98).
• Casa de Cultură (London Street, 5. Tel.: 91 674 98 70).
• Centrul Cultural El Parque (C/ Hilados, 1. Te.: 91 674 98 51).
• Centrul Cultural Las Fronteras (C/ Salvador Allende, 7. Tel.: 91 674 97 72).
• Centrul Cultural Rafael Alberti (C/ Cañada, 50. Tel.: 91 655 77 28).

Informare și înscriere la cursurile de Cultură la centrul unde se va desfășura cursul.

Și în ceea ce privește sportul, există mii de Torrejoneros care folosesc diferitele facilități sportive în fiecare zi. O acceptare excelentă care arată că programarea sportivă desfășurată de Consiliul Local stârnește un mare interes.

Pentru informatii si rezervari oricare dintre centrele sportive municipale la urmatoarele ore:

• Complexul Sportiv „El Juncal” (Strada Londra, 25) Telefon: 91 677 90 70. Din 22 septembrie. De luni până vineri de la 8:30 la 13:30.
• Orașul Sportiv „Joaquín Blume”. Complexul sportiv „Londra”. Telefoane: 91 656 31 11 și 91 656 14 83. Din 5 septembrie (doar alegătorii înscriși). De luni până sâmbătă de la 8:30 la 21:30. Duminică și sărbători de la 8:30 la 14:00.
• Complexul Sportiv „JA Samaranch”. Telefon: 91 677 33 08. Din 1 octombrie. De luni până vineri de la 8:30 la 21:00. Sâmbăta, duminica și de sărbători de la 8:00 la 21:00.
• Orașul are trei piscine interioare: Complexul Sportiv Londra, Complexul Sportiv Juan Antonio Samaranch și Orașul Sportiv Joaquín Blume. Mai multe informații: Biroul Serviciului Public al Departamentului de Sport (C/London, 25. Tel.: 91 677 90 70).

Această programare variată este completată de ateliere organizate de alte departamente precum Femei, Tineret, Copii, Voluntariat și Seniori, deoarece aceste sectoare ale populației necesită o programare mai specifică pentru a-și satisface diferitele preocupări. Îi puteți informa la centrele respective unde se vor desfășura activitățile.

Sursa: Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă peste 1.000 de cursuri și ateliere cu 18.500 de locuri pentru Angajare, Cultură, UNED, Sport,…