#Torrejon – • Acestea vor fi livrate în această după-amiază de la 18:00 la 21:00 și mâine, vineri, 21 iulie, de la 10:00 la 21:00, și în limita stocului disponibil la CD Londres (C/Londres, 11).
• Sunt oferite invitații gratuite pentru meciurile din sferturi și semifinale, precum și meciurile de consolare corespunzătoare care se vor disputa de mâine până în această dimineață la Centrul Wikink din Madrid, inclusiv meciul din sferturile de finală pe care Spania îl va juca mâine, vineri, de la ora 21.00, împotriva Lituaniei.

• Invitațiile se pot ridica în această după-amiază de la 18:00 la 21:00 și mâine vineri de la 10:00 la 21:00, iar în limita stocului disponibil, la CD Londres (C/Londres, 11). Fiecare persoană poate retrage maximum 4 invitații pentru zi, două meciuri dimineața și alte două după-amiaza

• De asemenea, puteți cumpăra bilete de la 5 euro online prin intermediul site-ului https://feb.entradas.plus/entradas/u19 unde puteți vedea și programul complet al turneului Torrejón de Ardoz, ca una dintre locurile de desfășurare a Cupei Mondiale de baschet feminin U-19, oferă invitații celor din Torrejon interesați să se bucure în continuare de acest campionat interesant acum că meciurile din faza finală se joacă la Centrul Wikiz din Madrid. Orașul nostru a găzduit meciuri în faza grupelor și optimile de finală, inclusiv două meciuri în Spania unde a fost o intrare bună în Pavilionul Jorge Garbajosa.

Torrejón de Ardoz, 20 iulie 2023. Cupa Mondială de baschet feminin U-19 își mută acum sediul în pavilionul Wizink Center din Madrid unde, pentru următoarele 3 zile, se vor disputa meciurile corespunzătoare fazei finale.

Datorită primirii bune pe care acest turneu a avut-o în oraș, Primăria Torrejón de Ardoz, prin Departamentul Sportului, oferă invitații gratuite pentru meciurile din sferturi și semifinale, precum și meciurile de consolare corespunzătoare care se vor disputa de mâine până duminică dimineața la Centrul Wikink din Madrid, inclusiv meciul din sferturile de finală pe care Spania îl va juca împotriva Lituaniei și, de asemenea, vineri în semifinala din 9:00, în acea semifinală de mâine. .

Invitațiile pot fi ridicate în această după-amiază de la 18:00 la 21:00 și mâine vineri de la 10:00 la 21:00, iar în limita stocului disponibil, la CD Londres (C/Londres, 11). Fiecare persoană poate retrage maximum 4 invitații pentru zi, două meciuri dimineața și alte două după-amiaza.

De asemenea, puteți cumpăra bilete de la 5 euro online prin intermediul site-ului https://feb.entradas.plus/entradas/u19 unde puteți vedea și programul complet al turneului.

Sursa: Consiliul Local oferă invitații Torrejoneros pentru ca aceștia să poată participa gratuit la meciurile din sferturile de finală…