• Programările vor avea loc în Sala de Adunări a Casei de Cultură de pe Strada Londrei cu intrare liberă până la capacitate maximă

• În cadrul ciclului „Joia cinematografiei spaniole” de mâine 20 în octombrie „The bun boss”, film care a câștigat 6 premii Goya, inclusiv cel mai bun film, regizor (Fernando León de Aranoa) și actor (Javier Bardem)

• În plus, acest Duminică 23 în octombrie de la 12: 00 ore vor avea loc „Cinema de familie” cu proiecția scurtmetrajelor pentru copii „Petite etincelle”, „Păsărea și veverița”, „Coada bună”, „Flamingo”, „Mishou”, „Musca uscată”. ”, „Me, a moster”, „El gran Corelli”, „Blank paper”, „Mobile”, „Flavor” și „Roberto”
Cinema vu elf mâine joi 20 octombrie la 20: 00 ore la Casa de la Cultura din Torrejón de Ardoz cu proiecția gratuită a filmului „El Buen Patron”, câștigător a 6 Premii Goya, inclusiv cel mai bun film, regizor (Fernando León) și actor (Javier Bardem). De asemenea, duminica aceasta 23 in octombrie de la 00: ore va avea loc „Cinema de familie” cu proiecția scurtmetrajelor pentru copii „Petite etincelle”, „Păsărea și veverița”, „Coada bună”, „Flamingo”, „Mishou” , „Mușcă uscată”, „Eu, a moster”, „El gran Corelli”, „Hârtie goală”, „Mobil”, „Aromă” și „Roberto”. Torrejon de Ardoz, 19 octombrie 23. În cadrul ciclului „Joia cinematografiei spaniole” de mâine 23, în octombrie, „Șeful bun” , câștigător a 6 Premii Goya, printre care cel mai bun film, regizor (Fernando León de Aranoa) și actor (Javier Bardem) în rolul lui Julio Blanco, proprietarul carismatic al unei companii care produce cântare industriale într-un oraș de provincie spaniolă. Acolo, el așteaptă vizita iminentă a unei comisii care va decide dacă va obține un premiu local pentru excelența în afaceri. Totul trebuie să fie perfect pentru vizită. Totuși, totul pare a conspira împotriva lui. Lucrând contra cronometru, Blanco încearcă să rezolve problemele angajaților săi, trecând toate liniile imaginabile și dând naștere unei succesiuni neașteptate și explozive de evenimente cu consecințe imprevizibile.

Pe de altă parte, în cadrul ciclului „Cinema de familie”, care va avea loc duminică 20 în octombrie va fi proiectată o primă sesiune de scurtmetraje pentru copii de la 2 la 7 ani de la 19: 10 ore cu Petite etincelle”, „Păsărea și veverița”, „Coada bună”, „Flamingo”, „Mishou”, „Musca uscată” și „Eu, un moster”. Acestea vor fi urmate de o altă sesiune destinată copiilor de la 8 până la 12 ani cu „ El gran Corelli”, „Hârtie albă”, „Mobil”, „Aromă” și „Roberto”. Sursa: Cinematograful revine la Casa de la Cultura cu filmul „El Buen Patron” mâine, joi 20 octombrie la 23: 00 ore, iar proiecția…