• Unul dintre evenimentele marcante va fi cel care va avea loc la Teatrul Municipal José María Rodero mâine, vineri, 4 martie, începând cu ora . : 00 ore

• Gala Zilei Andaluzei va cuprinde spectacole de „Coro Rociero Marisma”, din trupele de dans „Chispita de sal”, „ Aires South” și „Răsărit”. În plus, vor avea loc cursuri de chitară, o recunoaștere a carierei Marisei Neila și actul se va încheia cu umorul „Grupului de carnaval La Femenina” și chirigota sa „Pa’ Huevos, Los Míos”

• În plus, sâmbătă, 5 martie, va avea loc masa lor tradițională, unde va avea loc o tombolă pentru strângerea de fonduri pentru florile Fecioarei del Rocío pentru Pelerinajul din acest an. Evenimentele se vor încheia duminică, 6 martie, cu o liturghie, concursul de gastronomie și distribuirea de paella
Andaluzia a sărbătorit luni trecută 28 în februarie, de ziua comunității lor autonome și în acest weekend Casa de Andalucía din Torrejón de Ardoz a pregătit diverse activități pentru a aduce un pic din acest pământ mai aproape de locuitorii din Torrejón. Unul dintre evenimentele marcante va fi cel care va avea loc la Teatrul Municipal José María Rodero mâine, vineri, 4 martie, începând cu ora . : ore, în cadrul inițiativei „Vineri sunt ale noastre ” . Biletele costă 7 euro și pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului din 18: 00 la 20: ore astăzi, joi și mâine, vineri și de asemenea prin site-ul www.giglon.com Torrejón de Ardoz, 3 martie, 18. Gala Zilei Andaluzei va cuprinde spectacole ale „Coro Rociero Marisma”, ale formațiilor de dans „Chispita de sal”, „Aires del Sur” și „Amanecer”. În plus, vor avea loc cursuri de chitară, o recunoaștere a carierei Marisei Neila și evenimentul se va încheia cu umorul „La Femenina Carnival Group” și chirigota sa „Pa’ Huevos, Los Míos”. În plus, sâmbătă, 5 martie, va avea loc tradiționala masă a acestora, unde va avea loc o tombolă pentru strângerea de fonduri pentru flori. a Fecioarei del Rocío înaintea pelerinajului din acest an. Evenimentele se vor încheia duminică, 6 martie, cu o liturghie, concursul de gastronomie și distribuirea de paella. „În Torrejón de Ardoz locuiesc mulți andaluzi care într-o zi au fost nevoiți să emigreze din pământul lor în căutare a unui viitor mai bun și ne-au ales orașul, lucru pentru care suntem foarte recunoscători pentru că și ei au contribuit la a ajunge în locul în care suntem astăzi cu efortul și munca lor. Din acest motiv, vă doresc o zi fericită a Andaluziei și să vă purtați mereu originile cu mândrie”, a spus primarul, Ignacio Vázquez.


Sursa: Casa de Andalucía din Torrejón de Ardoz sărbătorește un weekend plin de activități cu ocazia zilei acestei Aut.. .