#Torrejon – • Au fost recondiționați 360 de metri pătrați de trotuare, instalându-se plăci antiderapante, graniate, roșii și albe, în zona pietonală a sensului giratoriu aeronavei.

• Datorită acestei investiții, Consiliul Local Torrejón de Ardoz îmbunătățește pavajul și accesul în aceste zone ale orașului cu trafic pietonal ridicat.

• Este o zonă cu trafic pietonal mare către Centrul comercial și de agrement Oasiz, Parcul Industrial Casablanca și Baza Aeriană, unde lucrează mulți Torrejones.
Am extins și îmbunătățit secțiunea de trotuar de lângă sensul giratoriu al avionului pe care mulți Torrejonero îl folosesc pentru a accesa Centrul Comercial Oasiz, Parcul Industrial Casablanca și Baza Aeriană. Datorită acestei investiții, Consiliul Local Torrejón de Ardoz îmbunătățește pavajul și accesul în aceste zone ale orașului cu trafic pietonal ridicat.

Torrejón de Ardoz, 1 iunie 2023. Astfel, s-au renovat 360 de metri pătrați de trotuare, instalându-se plăci antiderapante sablate roșii și albe în zona pietonală a sensului giratoriu al avionului. Este o zonă cu trafic pietonal mare către Centrul Comercial și de Agrement Oasiz, Parcul Industrial Casablanca și Baza Aeriană, unde lucrează mulți muncitori din Torrejon.

Sursa: Am extins și îmbunătățit secțiunea de trotuar de lângă sensul giratoriu de avion pe care mulți Torrejoneros îl folosesc pentru a accesa Centrul Comercial…