#Torrejon – • Datorită noilor investiții, vor fi create 150 de locuri de muncă și vor fi investiți 35 de milioane de euro pentru adaptarea centrului la cei mai moderni parametri de durabilitate și eficiență energetică

• Durabilitatea joacă un rol fundamental în această remodelare, deoarece au fost integrate criteriile de mediu. Se creează luminatoare mari care scaldă zonele comune cu lumină naturală și reduc nevoia de a folosi iluminatul electric, care este în întregime cu LED-uri de ultimă generație.

• Lucrările de renovare și modernizare a zonei de restaurant și agrement care ocupă 30.000 de metri pătrați au început în iulie anul trecut. Datorită acestor lucrări, va fi creat și un nou acces principal lângă Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa, oferind centrului un total de 4 intrări mari.

• Potrivit conducerii centrului comercial, „după această renovare cuprinzătoare, care este programată să fie finalizată vara viitoare, Parque Corredor va deveni unul dintre cele mai moderne și durabile centre comerciale din Europa”

• Această renovare o va completa pe cea deja realizată din 2020 până în 2022 cu o investiție de 45 de milioane de euro care s-a concentrat pe zona la modă, crearea de noi fațade și intrări și modernizarea parcării, printre alte acțiuni.

• Parque Corredor este, după renovarea sa, unul dintre cele mai mari și mai moderne centre comerciale din Europa. Cei 123.000 de metri de suprafață pe un singur etaj și cei 180 de operatori ai săi oferă o gamă largă de modă, mâncare, servicii și agrement. Centrul dispune de un hipermarket Alcampo, 9 cinematografe Yelmo, o pistă de bowling cu 24 de benzi, o sală de sport și un centru sportiv cu o capacitate de 3.000 de spectatori, făcându-l centrul comercial de referință în zona de nord-est a Madridului.

• Primarul a subliniat „apreciem investiția importantă care se face în centrul comercial Parque Corredor, care va duce la crearea de locuri de muncă și plasează această zonă comercială istorică din Torrejón ca una dintre cele mai complete din Comunitatea Madrid”.
Primarul, Alejandro Navarro Prieto, primul viceprimar, Valeriano Díaz, și consilierul pentru Urbanism, Locuințe și Tineret, Víctor Miranda, au vizitat evoluția lucrărilor de renovare care se desfășoară în zona de agrement și restaurant. Este un spațiu de 30.000 de metri pătrați a cărui renovare a început în iulie anul trecut și o va finaliza pe cea deja realizată în zona la modă.

Torrejón de Ardoz, 25 octombrie 2023. Datorită noilor investiții, vor fi create 150 de locuri de muncă și vor fi investiți 35 de milioane de euro pentru adaptarea centrului la cei mai moderni parametri de durabilitate și eficiență energetică. Durabilitatea joacă un rol fundamental în această remodelare, deoarece au fost integrate criteriile de mediu. Se creează luminatoare mari care scaldă zonele comune cu lumină naturală și reduc nevoia de a folosi iluminatul electric, care este în întregime cu LED-uri de ultimă generație.

Primarul a subliniat „apreciem investiția importantă care se face în Centrul Comercial Parque Corredor, care va duce la crearea de locuri de muncă și plasează această zonă comercială istorică din Torrejón ca una dintre cele mai complete din Comunitatea Madrid”.

Lucrările de renovare și modernizare a zonei de restaurant și agrement care ocupă 30.000 de metri pătrați au început în iulie anul trecut. Datorită acestor lucrări, va fi creată și o nouă intrare principală lângă Pavilionul Municipal Jorge Garbajosa, oferind centrului un total de 4 intrări mari.

Potrivit conducerii centrului comercial, „după această renovare cuprinzătoare, care este programată să fie finalizată vara viitoare, Parque Corredor va deveni unul dintre cele mai moderne și durabile centre comerciale din Europa”. Odată cu deschiderea IKEA și Media Markt și a altor mărci importante care pariază pe centru, Parque Corredor are acum o ofertă comercială completă.

Această renovare o va completa pe cea deja realizată din 2020 până în 2022 cu o investiție de 45 de milioane de euro care s-a concentrat pe zona la modă, crearea de noi fațade și intrări și modernizarea parcării, printre alte acțiuni.

Branduri existente precum cinematografele Yelmo, Bowling Park și numeroase restaurante precum McDonald’s, Burger King, 100 Montaditos sau Foster’s Hollywood, printre altele, profită de ocazie pentru a-și reînnoi complet facilitățile și a-și extinde capacitatea; întrucât, datorită noii configurații a spațiilor, aceștia vor putea avea terase interioare pentru o mai mare plăcere a clienților și să ofere o experiență și mai atractivă vizitatorilor.

Pe parcursul anului 2023, Parque Corredor a adăugat în mod constant noi mărci precum Amazonia, Pandora, Natura, Malvón, Supertequeño, Alpaso, La Casa de las Carcasas, 100 Montaditos, Mimma Gallery, Burger King și Bed’s, printre altele. Aceste deschideri se alătură magazinului IKEA de 7.500 de metri, Media Markt și altor mărci importante care pariază pe noul proiect precum Inditex, cu Zara și alte mărci ale grupului.

După renovarea sa, Parque Corredor este unul dintre cele mai mari și mai moderne centre comerciale din Europa. Cei 123.000 de metri de suprafață pe un singur etaj și cei 180 de operatori ai săi oferă o gamă largă de modă, mâncare, servicii și agrement. Centrul dispune de un hipermarket Alcampo, 9 cinematografe Yelmo, o pistă de bowling cu 24 de benzi, o sală de sport și un centru sportiv cu o capacitate de 3.000 de spectatori, făcându-l cel mai important centru comercial din zona de nord-est a Madridului.

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro Prieto, vizitează centrul comercial Parque Corredor pentru a afla despre progresul reformei zonei…