#Torrejon – • Datorită acestei reforme s-a reparat pavajul pasarelei, ceea ce a cauzat probleme de siguranță pietonilor din cauza pierderii totale a stratului antiderapant.

• Această conexiune tradițională pe autostrada A2 pentru pietoni este folosită de mulți Torrejoneros pentru a merge pe jos sau a vizita centrul comercial Parque Corredor.
La solicitarea Primăriei Torrejón de Ardoz, Demarcația de Autostrăzi a Ministerului Transporturilor, Mobilității și Agendei Urbane, a reparat pasarela pietonală situată pe A2 la înălțimea Avenida de las Fronteras, care leagă cazul urban al oraș cu centrul comercial Parque Corredor.

Torrejón de Ardoz, 18 octombrie 2023. Datorită acestei reforme, pavajul pasarelei care a cauzat probleme de siguranță pietonilor a fost reparat deoarece a pierdut complet stratul antiderapant. Această conexiune tradițională de pe autostrada A2 pentru pietoni este folosită de mulți Torrejoneros pentru a merge pe jos sau a vizita centrul comercial Parque Corredor.

Această reparație este o veche revendicare a lui Torrejón de Ardoz care ar putea doar reforma Demarcația Autostrăzilor de Stat, deoarece este o infrastructură situată pe un drum aflat sub jurisdicția statului.

Sursa: Reparat pavajul pasarelei pietonale situate pe A2 care leaga cazul urban al orasului de Pa…