#Madrid –

Târgul San Isidro 2024 al Comunităţii Madrid a atins cel mai mare număr de spectatori din ultimul deceniu, depăşind jumătate de milion de participanţi (564.353). Astfel, Plaza Monumental de Las Ventas a atârnat semnul No Tickets în jumătate dintre sărbătorile desfășurate, în total 26, la care se adaugă Corida de Caritate din 9 iunie.

Cu aproape 21.000 de fani zilnic, principala arena de tauri din lume și-a deschis de patru ori Puerta Grande pentru matadorii Borja Jiménez; torerul, Jarocho; și rejoneadores, Diego Ventura și Guillermo Hermoso de Mendoza. Lor li s-a alăturat ieșirea pe umerii torearului madrilen, Fernando Adrián, la spectacolul desfășurat duminica trecută.

În plus, Târgul de la San Isidro a fost din nou difuzat în mod deschis prin postul public regional de televiziune Telemadrid, atingând o audiență medie de 11,1% din Împărtășește în cele 14 sărbători difuzate, sâmbătă, 8 iunie, fiind ziua cu cele mai multe urmărite, cu 17,1%.

Odată ce ciclul isidril s-a încheiat, pe 16 va avea loc o nouă coridă în Monumental, cunoscut sub numele de In memoriaîn care se va ajunge din nou la un plin și care va aduce un omagiu figurii lui Antonio Chenel Antonete. În frunte vor fi toreorii José María Manzanares, Alejandro Talavante și Paco Ureña, care vor concura cu taurii din fermele Jandilla și Vegahermosa.

Sursa: Comunitatea Madrid – Târgul de la San Isidro 2024 atinge cel mai mare număr de spectatori din ultimul deceniu, depășind jumătate de milion de participanți