Un roman a fost arestat recent de autoritatile spaniole dupa ce prietena sa l-a acuzat ca a sechestrat-o mai multe zile, timp in care i-a dat sa bea doar apa cu sare, ca urmare a refuzului acesteia de a se prostitua. Barbatul a fost arestat pentru sechestrare si pentru tratamente inumane, dupa ce romanul de 27 de ani si-a fortat iubita sa bea apa cu sare, in incercarea acestuia de a o convinge pe fata de 17 ani sa se prostitueze.

Cuplul ar fi sosit in Spania in urma cu aproximativ trei luni, iar la inceput acestia pareau un cuplu normal, noteaza presa spaniola. Ulterior, barbatul i-ar fi cerut fetei sa se prostitueze pentru a putea face rost de banii pe care acesta i-a cheltuit pentru a o aduce in Spania.

Cand fata a refuzat, barbatul a tinut-o inchisa timp de doua zile intr-un apartament si a fortat-o sa bea cate un pahar cu apa cu sare, din 15 in 15 minute, timp de doua zile, fara a-i permite sa manance, mai noteaza sursa citata.

Fata a reusit sa scape la un moment dat cand barbatul iesise din casa si a alertat imediat autoritatile spaniole. Ea a fost internata apoi la spital unde medicii au depistat numeroase vanatai si contuzii precum si probleme grave ale rinichilor.

Ulterior, dupa demararea investigatiilor, politistii au descoperit ca barbatul ii furnizase fetei acte false, in care ea era trecuta ca fiind majora, pentru a putea eluda legislatia romaneasca potrivit careia in cazul minorilor trebuie sa existe acordul scris al parintilor.