Este o vedeta si el stie asta. George Clooney nu are nevoie decat sa apara asa cum numai el stie, pentru ca toti si toate sa-i cada la picioare. Este vorba despre unul dintre cei mai bine cotati actori americani, care a inaugurat Festivalul de Film de la Venetia, afisand cu eleganta un costum gri si ochelari de soare, in aplauzele tuturor celor prezenti.

George Clooney este un actor foarte respectat si este un magnet pentru femei, dar unii il vor mai degraba presedinte al SUA. La Festivalul de la Venetia, Clooney apare in pielea unui candidat la presedintia Statelor Unite ale Americii, in filmul „Idele lui Marte”.

Intrebat daca are de gand sa candideze, actorul a spus ca nu si-ar dori niciodata asa ceva pentru ca are o slujba prea buna acum. Cu toate acestea, George Clooney este unul dintre cei mai activi actori americani pe plan international. Implicarea sa activa in sprijinirea persoanelor afectate de razboiul din Sudan i-a asigurat o imagine pe care multi o pot asocia acum cu cea a unui alt fel de politician.

Clooney insa a spus ca face in fiecare zi compromisuri, dar niciodata nu a fost nevoit sa ia decizii care afecteaza viata celorlalti oameni. „Imi place munca mea. Imi place sa fac filme„, a spus George Clooney la Festivalul de la Venetia, unde presa de specialitate vorbeste deja de un favorit la marele premiu. Este vorba despre filmul „O metoda periculoasa„, al lui David Cronenberg, o poveste despre rivalitatea si invidia dintre cei doi mari psihologi Freud si Jung.

{loadposition publi}