Românca decedată la Estepona ar fi fost închisă în subsolul clubului de noapte inundat duminică, după cum susțin surse citate de presa spaniolă.

Poliția îl anchetează acum pe patronul clubului, care a fost reținut pentru investigații cu privire la condițiile în care era ținută în edificiu tânăra de 26 de ani, decedată în urma inundațiilor de duminică.

Potrivit publicației El Confidencial, anumite surse susțin că tânăra ar fi fost încuiată în subsolul clubului, deși patronul susține că ea s-ar fi aflat în localul său pentru că avea o cunoștință acolo.

Acesta a negat că tânăra ar fi fost închisă în club sau că ar fi lucrat fără acte.

Sfârșitul tinerei românce a impresionat opinia publică spaniolă care așteaptă răspunsuri la întrebările lăsate de această tragedie.

Se știe că în timp ce apa năvălea în interiorul clădirii, în jurul orei 9:37, tânăra a sunat la 112 pentru ajutor, dar pompierii nu au reușit să deschidă ușile la timp ca să o salveze.

Când echipajele au ajuns la fața locului, apa depășea deja nivelul ferestrelor de la subsol și doar cu ajutorul scafandrilor au putut fi desfăcute gratiile de la o fereastră.

Pompierii au găsit trupul neînsuflețit al româncei plutind și fără nici un document de identitate asupra sa.

Autopsia confirmă deocamdată decesul prin înec, dar ancheta continuă.