#Madrid –

De către Societatea Spaniolă de Pneumologie și Chirurgie Toracică

Serviciul de pneumologie al Spitalului Universitar Tajo, un centru public din Comunitatea Madrid, a fost acreditat de Societatea Spaniolă de Pneumologie și Chirurgie Toracică (SEPAR) ca unitate de bază BPOC și reacreditat din nou pentru Unitatea de îngrijire a somnului. Două recunoașteri care confirmă contribuția activă și esențială la furnizarea unui serviciu de sănătate de calitate și eficient, aproape de pacient.

Prin acest proces se recunoaște abordarea diagnostică terapeutică a pacienților, care permite controlul și monitorizarea printr-o îngrijire de calitate și o echipă de predare și cercetare adecvată. Un Serviciu care este condus de Dr. González Torralba și are o echipă de profesioniști care au mecanismele pentru a trata aceste patologii.

Două Unități care reprezintă angajamentul Spitalului Universitar Tajo cu bolile legate de respirație. În a treia miercuri din noiembrie, mâine, 15, este sărbătorită Ziua Mondială a BPOC. O inițiativă de promovare a cunoașterii și înțelegerii acestei boli pulmonare. Că este cronică, prevenibilă, tratabilă și care afectează atât bărbații, cât și femeile. Potrivit datelor OMS, această boală va fi, probabil, a treia cea mai importantă cauză de deces din lume în 2030. Principalii factori de risc pentru BPOC sunt fumatul, poluarea și inhalarea particulelor de praf și a substanțelor chimice.

Reacreditarea Sleep and Ventilation recunoaște tratamentele și monitorizarea în domeniul tulburărilor de respirație în timpul somnului și în aspectele terapiilor respiratorii care se bazează pe utilizarea ventilației neinvazive. În așa fel încât o fază completă de somn să fie finalizată și organismul să poată obține corect odihna de care are nevoie.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Tajo primește acreditarea BPOC și a unităților de somn