Fundația IDIS îmbunătățește calificarea pe care o avea deja Centrul

Spitalul public Guadarrama, integrat în rețeaua Serviciului de Sănătate din Madrid (SERMAS), a primit a doua stea în recunoașterea de calitate a asistenței medicale acordată de Fundația Institutului pentru Dezvoltarea și Integrarea Sănătății (IDIS). Această a doua stea reprezintă o verificare importantă a bunei funcționări a Centrului după evaluarea Institutului, axată în principal pe calitatea legată de îngrijirea pacientului.

Livrarea acestor recunoașteri, care a fost prezidată de directorul general al Inspecției, Planificării și Strategiei Sănătății din Comunitatea Madrid, Elena Mantilla, a culminat un proces de examinare a centrelor de sănătate pentru a opta pentru diferite niveluri de recunoaștere. Spitalul Guadarrama a avut deja prima stea HQ iar acest avans înseamnă recunoașterea muncii de calitate desfășurate de toți lucrătorii centrului și un stimulent pentru a obține, în viitoarele cereri, noi premii.

Directorul general al Spitalului Guadarrama afirmă că âEst Această recunoaștere este încă un exemplu al angajamentului Spitalului pentru îngrijirea de calitate, pentru îmbunătățirea experienței pacientului și familiei, care constituie una dintre liniile noastre strategice. Angajamentul și munca bună a profesioniștilor sunt cheia pentru atingerea nivelurilor de calitate care astăzi ne-au câștigat această recunoaștere importantăâ€. Â

Fundația IDIS dorește, cu aceste recunoașteri, să dea vizibilitate organizațiilor din domeniul sănătății care promovează tot mai mult ¡i gradul mai ridicat de satisfacția pacienților dvs.; Obiectivul acestei inițiative este îmbunătățirea continuă a asistenței medicale, un concept despre care consideră că ar trebui să fie strâns legat de îngrijirea pacientului.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Guadarrama realizează o nouă recunoaștere a calității în îngrijirea pacienților 2022