#Madrid –

SUB MOtto-ul „ÎNGRIGĂ CARE NE TRANSFORMĂ PAȘII ÎN AMPRENTE”

Departamentul de Nursing al Spitalului Universitario de La Princesa își organizează deja a II-a Conferință științifică, care va avea loc pe 6 octombrie în Sala de Adunări a acestui centru de sănătate publică din Comunitatea Madrid. Această a doua ediție reprezintă o continuitate în angajamentul hotărât pe care echipa de management al asistenței medicale îl face pentru a promova cercetarea de către toți profesioniștii săi. Sub motto-ul „Îngrijirea care ne transformă pașii în urme”, în cadrul întâlnirii vor fi prezentate proiectele științifice aflate în derulare legate de îngrijirea pacienților în diferitele cadru sanitar, precum și în alte activități desfășurate de personalul medical, și ale căror rezultatele contribuie, fără îndoială, la calitatea îngrijirii acordate pacienților.

Ziua, al cărei program este conceput, va consta într-o conferință inaugurală, trei mese de discuții și un videoclip de închidere care va rezuma ce s-a întâmplat în acea zi. Conferința de deschidere va fi susținută de doamna Esther Gómez Cordero, asistentă și profesor asociat la Universitatea Autonomă din Madrid.

În prima discuție panel intitulată „Factor de impact” profesioniștii vor avea ocazia să împărtășească cele mai relevante publicații științifice. Cu titlul „Producție Științifică Nursing” va avea loc al doilea tabel care va colecta, din numărul total de prezentări în diferite Congrese ale Societăților Științifice de Nursing, cele cinci Comunicări selectate de Comitetul Științific. Ultimul tabel se va concentra pe valoarea adăugată a îngrijirilor medicale și impactul acesteia asupra sănătății pacientului.

Întâlnirea se va încheia cu un video-rezumat cu cele mai relevante momente surprinse în cadrul evenimentului, subliniind valoarea îngrijirii abordate din munca multidisciplinară și în echipă.

În plus, în anticamera Sălii de Adunări a Spitalului Universitario de la Princesa vor fi proiectate pe tot parcursul zilei cele mai bune postere prezentate la diferite congrese, conferințe etc. Participanții vor putea vota pentru cel mai bun poster, care va primi premiul I și un al doilea poster care va fi recunoscut drept Premiul II.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul de La Princesa promovează cercetarea în nursing și își pregătește a II-a Conferință științifică