#Madrid –

Premiul evidențiază „inovația și apropierea maximă” a spitalului

Spitalul 12 de Octubre a primit „Premiul Special pentru cei 50 de ani ai săi” la cea de-a XII-a ediție a Premiilor „A tu Salud”, un supliment dedicat informațiilor de sănătate din ziarul „La Razón”. A fost la gala desfășurată pe 27 iunie în care juriul a evidențiat „inovația și apropierea ca maxime ale acestui spital”, pe lângă faptul că a remarcat dubla sărbătoare a zilei de 12 octombrie a acestui an, care este pe cale să termine și lucrările la Noua Clădire de Spitalizare.

„Au fost primii care au conectat o inimă artificială, au efectuat un transplant simultan… și astfel realizări aproape nesfârșite pe care Spitalul Universitar 12 de Octubre le-a atins de-a lungul a 50 de ani de istorie. Anul acesta își sărbătorește aniversarea, coincidend aproape în timp cu încheierea lucrărilor la noua clădire de spitalizare, care o va transforma într-un centru medical inovator, modern, eficient, aproape de pacienți și de familiile acestora. Și tocmai asta cere societatea atunci când intră într-un spital: inovație și apropiere. Două maxime ale acestui spital pe care A tu salud le-a recunoscut cu „Premiul special pentru cei 50 de ani”. Cu aceste cuvinte directorul adjunct și șeful Pentru sănătatea taSergio Alonso și directorul MotivulFrancisco Marhuenda, a înmânat premiul profesioniștilor din centrele de sănătate prezenți la eveniment.

Autoritățile prezente la această ceremonie de premiere au menționat toate progresele acesteia, printre care au menționat unul dintre cele mai recente repere, Centrul de Oncologie Experimentală.

The Premii pentru sănătatea taSunt un eveniment anual în care acest supliment de duminică recunoaște inovația, efortul de cercetare și munca profesioniștilor din țara noastră în diferitele domenii pe care le abordează în paginile sale, precum sănătatea, medicina, cercetarea, alimentația și calitatea vieții.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul 12 de Octubre primește „Premiul special pentru cei 50 de ani” acordat de suplimentul „A tu Salud” al ziarului „La Razón”