Parohia ortodoxă „Acoperământul Maicii Domnului” din Toledo (Poligon, zona rezidențială, Calle Rio de Alberche, nr. 90, lângă Clinica Medicală ,,Vital Dent”) are bucuria să va anunțe că vom sărbători Învierea Domnului nostru Iisus Hristos în Recinto Ferial de la Peraleda (lângă Spitalul de Paraplejicos, acolo unde se instalează Circul), într-una din cele trei nave din incintă.

Slujba Învierii va fi oficiată de preotul paroh, Florin Voinea. În cazul în care vremea nu va fi propice, nu vor exista nici un fel de probleme, întrucît locul este acoperit.

De asemenea, vă invităm să luați parte și la slujbele ce au loc în fiecare duminică și de sărbători, începând cu ora 9,30. Pentru mai multe informații puteți contacta preotul paroh la telefon 634.70.20.52 sau e-mail pr77fl@yahoo.com.

În duhul sărbătorii care se apropie, vă dorim sănătate, pace, bucurie, bunăstare sufletească și trupească. Vă așteptăm în locul mai sus menționat, în noaptea de 3 aprilie, începând cu ora 23.30, pentru primi în comuniune Lumina Pascală.

 

Primăria orașului Toledo, ca și anul trecut, este alături de Parohia Ortodoxă din Toledo, oferind susținere în găsirea unui loc adecvat săvârșirii slujbei din noaptea de Paști. De asemenea, reprezentantul oficial al Primăriei, în persoana domnului Jose Manuel Molina Garcia, și-a anunțat prezența în noaptea de Înviere, pentru a primi alături de românii din Toledo lumina pascală.

Transmitem pe aceasta cale, în numele întregii comunități, mulțumirile și aprecierea noastră pentru sprijinul acordat.