In continuarea programului „Consulat itinerant”, o echipa a Consulatului Romaniei la Ciudad Real se va afla in zilele de 11 si 12 mai 2012 in provincia Guadalajara pentru a oferi asistenta si servicii cetatenilor romani.

Programul serviciilor consulare este urmatorul: Vineri, 11 mai 2012, intre orele 17.00 si 20.00; sambata, 12 mai 2012, intre orele 10.00 si 20.00.Locul: Casa „Nazaret” (sediul „Caritas”), la adresa:  Avenida Venezuela, nr. 9, Guadalajara, 19001.

Vor fi efectuate urmatoarele categorii de servicii consulare: – Inscrieri de acte de stare civila (certificate de nastere, casatorie, deces), inclusiv traducerile si legalizarile certificatelor spaniole aferente; – Servicii consulare notariale (autentificari procuri / declaratii, legalizari etc.);- Emitere de certificate si inscriptii consulare, adeverinte, etc. – Preluarea de cereri de verificare a permiselor auto romanesti (urmand ca verificarea si emiterea certificatelor sa se faca la sediul consulatului); – Consultatii pe teme consulare. Nu se vor putea prelua cereri pentru emiterea pasapoartelor si a titlurilor de calatorie. 

{loadposition publi}

Accesul se va face numai pe baza de programare obtinuta direct de la Consulatul Romaniei din Ciudad Real prin:- e-mail: cruciudadreal@telefonica.net- fax: 926231170.

Cetatenii romani care doresc o programare sunt rugati sa mentioneze in cerere numele si prenumele, tipul serviciului solicitat, localitatea de domiciliu sau de rezidenta din provincia Guadalajara, un numar de telefon sau o adresa de e-mail pentru contact. Toate documentele se vor prezenta in original si fotocopie. Pentru acte necesare, taxe si informatii suplimentare poate fi accesata pagina de internet a consulatului: http://ciudadreal.mae.ro, sectiunea „Vize si servicii Consulare”. 

{loadposition comment}