In continuarea programului de servicii consulare itinerante, o echipa a Consulatului Romaniei la Ciudad Real va oferi consultatii, asistenta si servicii consulare in localitatea Tarancon sambata, 26 noiembrie 2011, intre orele 10 si 18, in colaborare cu Asociatia Hispano-Romana din provincia Cuenca, informeaza Consulatul printr-un comunicat.

Vor fi efectuate urmatoarele categorii de servicii consulare: inscrieri de acte de stare civila (certificate de nastere, casatorie, deces), inclusiv traducerile si legalizarile certificatelor spaniole aferente; servicii consulare notariale (autentificari procuri/declaratii, legalizari etc.); eliberare de certificate si inscriptii consulare, adeverinte etc.; preluarea de cereri de verificare a permiselor auto romanesti (verificarea si emiterea certificatelor se vor face numai la sediul consulatului); consultatii pe teme consulare.

Nu se pot prelua cereri pentru pasapoarte si titluri de calatorie.

Locul desfasurarii activitatilor: Casa de asociaciones, Plaza de la Constitucion, no. 1, 16400 – Tarancon (fostul sediul al primariei din Tarancon)


Accesul se face numai pe baza de programare obtinuta de la Consulatul Romaniei din Ciudad Real prin e-mail: cruciudadreal@telefonica.net; Fax: 926 231170.

Cetatenii romani care doresc programare sunt rugati sa mentioneze in cerere: numele si prenumele, tipul de serviciu consular solicitat, localitatea / provincia de domiciliu sau de rezidenta din Spania, un numar de telefon sau o adresa de e-mail pentru contact. Toate documentele se vor prezenta in original si fotocopie.