#Madrid –

EDITAT DE SOCIETATEA DE MEDICINĂ INTENSIVĂ ȘI CRITICĂ ȘI UNITĂȚI CORONARIE

Dr. Federico Gordo, șeful de Medicină Intensivă la Spitalul Universitario del Henares, situat în Coslada și aparținând rețelei de spitale publice din Comunitatea Madrid, a fost numit redactor-șef al prestigioasei reviste „Medicina Intensiva”, un organ al expresie a Societății Spaniole de Medicină Intensivă și Critică și Unități Coronariene (SEMICYUC) și a Federației Panamericane de Medicină Intensivă (FEPIMCTI).

Numirea a avut loc în cadrul congresului SEMICYUC de la Malaga, unde Consiliul de Administrație al companiei a procedat la reînnoirea funcțiilor în organele sale de conducere, delegând Dr. Federico Gordo sarcina de redactor-șef cu scopul de a menține ritmurile de creștere sustenabile. a publicației, păstrându-și standardul de calitate editorială.

Dr. Federico Gordo este șeful Unității de Terapie Intensivă și Terapie Intermediară a Spitalului Universitar Henares, doctor în Medicină la Universitatea Complutense din Madrid și profesor asociat la Facultatea de Medicină a Universității Francisco de Vitoria din Madrid.

În cuvintele sale el a spus: „Îmi asum această nouă responsabilitate cu mare mândrie: Lumea publicațiilor științifice se află într-un moment de schimbare și evoluție odată cu introducerea de noi metode de diseminare și de noi tehnologii care reprezintă o revoluție în domeniul științific”.

Acest jurnal are un Comitet Editorial care va avea o oarecare reînnoire, dar care continuă să lucreze în aceeași linie ca în ultimii ani și cu un Comitet Editorial prestigios și specialiști importanți de renume în lumea Medicinei Intensive. Toate lucrările trec printr-un proces de selecție riguros, care asigură o calitate înaltă a conținutului și face din revista o publicație internațională de referință pentru tot personalul sanitar dedicat îngrijirii pacienților în stare critică.

Sursa: Comunitatea Madrid – Șeful secției de terapie intensivă și îngrijire intermediară a Spitalului del Henares, numit redactor-șef al revistei „Medicina Intensiva”