Firma de recrutare Global Working caută în Spania 50 de profesori de grădiniţă (profesores de educación infantil) pentru şcoli din München. Candidaţii trebuie să aibă un nivel minim de germană (corespondent B1).

Cei care vor fi selecţionaţi vor lucra într-o creşă – grăniţă, cu copii de la 0 la 6 ani şi se vor ocupa de elaborarea programei şi de predarea clasei, precum şi de colaborarea cu ceilalţi profesori şi părinţi de elevi.

Principala condiţie este deţinerea unui nivel de studii FP II (ciclo de grado superior, en la especialidad de Servicios Socioculturales, Educación Infantil o Integración Social) şi limba germană B2, deşi se poate face înscrierea la interviu cu certificatul B1.

Cei care vor fi selecţionaţi vor beneficia de un contract pe termen nelimitat (cu 6 luni de probă în Germania), normă întreagă şi un salariu de 29.500 de euro pe an.

Se ofera posibilitatea de a susţine o probă timp de o săptămână, cu cheltuielile plătite. În primele 3 luni, persoanele angajate vor fi ajutate de un asistent social ca să se adapteze la viaţa din München. Mai multe informaţii despre această ofertă de munca.

{loadposition publi-in-article}{jathumbnail off}