Nu contează locul luat… Contează că aţi fost EXTRAORDINARI!!! O piesă prea puţin mediatizată, prea puţine articole despre ei pe websites ca esctoday sau eurovision.tv (faţă de Safura Kakamura sau Harel Jewishel) şi totuşi, cu talentul şi profesionalismul lor, plus contribuţia echipei tehnice, au arătat o altă faţă  a României, atât Europei cât şi lumii întregi„.

Aşa arăta un mesaj postat pe forumul Youtube în noaptea ediţiei din acest an a concursului Eurovision. Paula Seling şi Ovi s-au clasat pe locul al treilea la Oslo, cu piesa „Playing with Fire”, competiţie câştigată de reprezentanta Germaniei, Lena.
Reprezentanţii României au obţinut un total de 162 de puncte, din care punctajul maxim de 12 puncte a fost acordat de Republica Moldova, 10 puncte primind de la telespectatorii din Spania, Suedia, Norvegia şi Portugalia şi câte 8 puncte de la cei din Danemarca, Marea Britanie, Cipru şi Israel.

Paula Seling şi Ovi au egalat astfel la ce-a de-a 55-a ediţie a Eurovision recordul deţinut până acum de Luminiţa Anghel şi Sistem, care au ocupat aceeaşi poziţie în 2005, cu piesa „Let Me Try”.