Un tânăr român, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit mort într-un lac de acumulare din regiunea Ourense din nordul Spaniei.

Primele investigații, citate de presa locală, indică faptul că Alexandru W. B. a fost lovit înainte să moară. Corpul său a fost aruncat în râul Viñao, unde a fost văzut sâmbătă de câțiva vânători, care au alertat apoi autoritățile.

Garda Civila spaniolă a demarat o ancheta care a dus la arestarea a 3 suspecti, localnici din Cameixas și O Carballiño. Aceștia ar fi petrecut seara de vineri împreună cu tânărul decedat, Alexandru și, după ce ar fi consumat alcool, au ajuns în beciul casei unuia dintre suspecți.

La un moment dat se crede că s-a produs o ceartă între cei patru și românul ar fi fost lovit mortal, după care corpul său a ajuns într-un canal de scurgere și apoi în lacul de acumulare din Albarellos (Bobóras).

Familia tânărului decedat trăiește de opt ani în localitatea O Carballiño, iar Alexandru era cunoscut de localnici drept un baiat cuminte și mereu zâmbitor.