Un bărbat în vârstă de 51 de ani se află internat în stare gravă la spitalul Rey Juan Carlos din orașul Móstoles, după ce a fost bătut de un grup de tineri.
Agresiunea s-a produs luni, dis de dimineață, la sărbătorile din Villa del Prado, iar Garda Civilă a deschis o anchetă pe baza raportului emis de Poliția Locală.

Informațiile adunate de autorități arată că bărbatul a fost insultat în centrul orașului de un grup de 3 sau 4 tineri, la finalul unui concert muzical.

Grada Civilă încearcă să afle dacă bărbatul a fost bătut pentru că agresorii ar fi avut ceva împotriva relației sale cu o femeie care trăiește în localitate.

Agenții Poliției Locale au fost cei care au intervenit primii după ce românul a fost bătut, după care acesta a fost transportat la spital în stare gravă și a intrat în comă.

Un prieten de-al românului a spus pentru presa spaniolă că acesta este în stare foarte gravă și că își câștiga existența ca agricultor în zonă.

Bărbatul a stat în comă până vineri, când fiica lui a sosit din Germania după aflarea veștii.

Tânăra a spus pentru televiziunea regională Telemadrid că nu a fost arestat nimeni în urma agresiunii pe care a suferit-o tatăl ei și că va depune o plângere pentru ca autorii să fie judecați.